INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen - € 5,- | JouwVeilingen.nl

INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen

  • INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen
  • INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen
  • INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen
  • INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen
€ 5,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
5 biedingen - 1x bekeken

INF Cupping met Vacuümpomp en 12 Zuignappen voor behandeling en massage. Cupping wordt al lang gebruikt als een effectief massagemiddel om pijn te verlichten en ontspanning te bieden. Door de zuignappen over de huid te trekken ontstaat er een vacuüm dat zorgt voor een diepe massage en de bloedcirculatie bevordert.

Effectieve massage: Cupping wordt al lang gebruikt als een effectief massagemiddel om pijn te verlichten en ontspanning te bieden. Door de zuignappen over de huid te trekken ontstaat er een vacuüm dat zorgt voor een diepe massage en de bloedcirculatie bevordert.

Werkt voor het hele lichaam: deze kit bevat twaalf verschillende zuignappen in verschillende maten om verschillende delen van het lichaam te behandelen. De kleinere zijn gladder en beter te gebruiken voor het gezicht en de grotere voor het lichaam.

Veilig materiaal: de zuignappen zijn gemaakt van getest, veilig plastic dat gemakkelijk schoon te maken is en zacht is voor lichaam en huid. Houd er rekening mee dat de zuignappen door het gecreëerde vacuüm kneuzingen kunnen veroorzaken. Dit is volkomen onschadelijk en kan worden vermeden door de zuignap niet te lang op dezelfde plek te houden.

Gebruiksvriendelijk ontwerp: u hoeft geen cupping-professional te zijn om van deze zuignappen te profiteren. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. De zuignappen zijn voorzien van een slimme vacuümpomp waarmee je makkelijker je rug en andere moeilijk bereikbare lichaamsdelen kunt bereiken.