Bonsenkitchen Vacuum Sealer - € 25,- | JouwVeilingen.nl
  • Bonsenkitchen Vacuum Sealer
  • Bonsenkitchen Vacuum Sealer
  • Bonsenkitchen Vacuum Sealer
  • Bonsenkitchen Vacuum Sealer
€ 25,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
25 biedingen - 3x bekeken

Omschrijving

8-in-1 multifunctionele vacuümmachine】De -70KPA voedselvacuümmachine heeft slechts 6-15 seconden nodig om het vacuüm en de sluiting van voedsel te voltooien. Met onze voedselsealermachine kunt u ingrediënten in bulk kopen om te splitsen, tijd te besparen en verspilling bij het bewaren van vlees te voorkomen, en de vacuümzak beschermt voedsel tegen vriesbrand en herstelt de verse smaak van voedsel, zelfs na ontdooien.

Instelbare modiVac Seal/Zacht/Marineren/VAC/Accessoire/Seal. Kies de knop op basis van voedsel. Het begint automatisch te stofzuigen en te sealen. Kies de VAC-modus. U kunt de vacuümdruk handmatig regelen, vacuüm voor breekbaar en luchtig voedsel. De vacuümverpakkingsmachine beschermt ook waardevolle spullen door ze te isoleren van lucht en vocht.

Opbergruimtebesparend ontwerpOpslag van rolzakken en ingebouwde snijder, waardoor het gemakkelijk is om op maat gemaakte tassen te maken; Opbergruimte voor accessoires, waarin vacuümzuignap en slang kunnen worden opgeborgen om verlies en rommel te voorkomen.

Externe vacuümfunctieMet de bijgevoegde luchtaanzuigslang kunt u versheidspotten, versheidsdozen, wijnstoppers aansluiten. De vacuümcontainer vermindert de oxidatiesnelheid van de voedingsmiddelen en voorkomt dat de geur van wijn en sauzen te snel verdampt.

Volledige starterkit Het bevat vacuümsealer * 1, rolzak (11 inch * 10 ft) * 1, externe luchtaanzuigslang * 2, externe luchtzuignap * 3, reserve schuimpakking * 1, handleiding * 1, waardoor het gemakkelijk is om uw reis naar het bewaren van voedsel te beginnen.