iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​ - € 124,- | JouwVeilingen.nl
  • iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​
  • iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​
  • iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​
  • iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​
  • iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit​
€ 124,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
13 biedingen - 1x bekeken

De iRobot Braava Jet M6 Smart Dweil Robot Wit is nieuw en ongebruikt in de originele verpakking met toebehoren en accessoires zoals dweilen, voeding kabel en schoonmaakmiddel.

https://www.irobot.nl/nl_NL/ir...

De ultieme dweilrobot met precisiespray Van gemorste vloeistoffen en vlekken opdweilen tot het wekelijks dweilen van de hele vloer: de Braava jet® m6 dweilrobot dweilt net zoals jij, met precisiespray om kleverige vlekken en keukenvet aan te pakken. Dweilt vuil op in een oogwenk Koffie gemorst op de vloer? Modderige hondensporen? De m6 kan zich richten op specifieke gebieden in je kamers, zoals voor de bank of onder een tafel, voor eenvoudig handsfree dweilen, met een eenvoudig verzoek aan je spraakassistent* of via de iRobot Home-app.

Je kunt je schoonmaak helemaal zelf bepalen Houd de meest rommelige delen van je huis fris en laat de lastige plekken met rust. De Braava jet® m6 dweilrobot kent het hele huis, van de keuken tot de woonkamer dankzij Smart Mapping, zodat je schone zones kunt maken om plekken waar veel wordt gelopen schoon te maken en vermijdzones om bepaalde plekken, zoals de eet- en drinkbak van je huisdier, te vermijden. Wat zit er in de doos:

1 iRobot® Braava jet m6-dweilrobot 1 Home Base®-laadstation Netsnoer 1 startkit met schoonmaakpads: Proefverpakking Braava jet™-schoonmaakproduct voor harde ondergronden 2 pads voor nat dweilen 1 pad voor droog afnemen 1 wasbare pad voor nat dweilen 1 wasbare pad voor droog afnemen Wat is Imprint Smart Mapping? De Imprint™ Smart Mapping-technologie geeft de robot de mogelijkheid om jouw huis te verkennen, in kaart te brengen en zich daaraan aan te passen. De Braava jet® m6 verkent je vloerplan tijdens het schoonmaken en onthoudt deze kaart voor toekomstige schoonmaaktaken. Zo kan de robot de beste manier vinden om schoon te maken op basis van de ligging van elke kamer, de plaatsing van het meubilair, etc. Zodra de robot je ruimte heeft verkend en jij je kamers van een label hebt voorzien, kun je met Smart Map je Roomba ook aansturen voor het stofzuigen van een specifieke kamer, meerdere kamers of een gehele verdieping in je huis, allemaal vanuit de iRobot Home-app.