Marshall Major IV Black Bluetooth Headset - € 34,- | JouwVeilingen.nl
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
  • Marshall Major IV Black Bluetooth Headset
€ 34,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
27 biedingen - 16x bekeken

Marshall Major IV Black Bluetooth Headset twv €100,-

Productbeschrijving

Maak kennis met Marshall Major IV, de iconische hoofdtelefoon van Marshall met meer dan 80 uur continu spelen, draadloos opladen en een nieuw, verbeterd ergonomisch ontwerp. Meer dan 55 jaar aan kennis, dat resulteert in kwaliteit: aangepaste dynamische drivers zorgen voor een stevige bas, zachte middentonen en heldere hoge tonen. Dankzij het verbeterde ergonomisch ontwerp zijn de oorkussens zachter en passen ze beter op de oren. Daarnaast kan de hoofdtelefoon draadloos opgeladen worden, waardoor het opladen sneller gaat dan ooit. Ook de klassieke Marshall-elementen zijn nog aanwezig: de multidirectionele bedieningsknop voor het bedienen van muziek en telefoon, de prachtige zwarte leder look en het Marshall-logo. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat Marshall met de Major IV opnieuw een iconische en innovatieve hoofdtelefoon heeft gemaakt.

Major IV levert het kenmerkende Marshall-geluid dat je gewend bent. Meer dan 55 jaar kennis is verpakt in Major IV voor een explosief geluid. Op maat afgestelde dynamische drivers leveren brullende bas, vloeiende middentonen en briljante hoge tonen voor een rijk, ongeëvenaard geluid dat je nooit meer wilt uitschakelen.

Met meer dan 80 uur draadloos spelen

Major IV levert 80+ solide uren draadloze afspeeltijd met snellaadmogelijkheid - slechts 15 minuten opladen geeft je 15 uur luisterplezier. Dit zijn koptelefoons die echt gemaakt zijn voor de lange termijn.

Draadloos opladen

Major IV kan draadloos worden opgeladen, dus het is nu gemakkelijker dan ooit om op te laden en te vertrekken. Je kunt je koptelefoon netjes op een oplaadpad laten rusten en de matte siliconen bies op de oorkap zorgt ervoor dat hij niet verschuift. Besteed minder tijd aan het zoeken naar uw oplader in een warboel van draden en meer tijd aan het luisteren naar uw muziek.

Iconisch Marshall-ontwerp

Major IV combineert verbeterde bruikbaarheid met klassieke Marshall-elementen voor een ontwerp dat zowel iconisch als innovatief is. Dankzij de nieuwe vouwclip kan de Major IV worden opgevouwen tot een nog compacter formaat en zijn de oorkappen beschermd tegen te veel slijtage. Het beschikt over de tactiele en efficiënte bedieningsknop en getextureerd zwart vinyl en Marshall-script.

Dit product kan worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos om verzendkosten te besparen.