Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes - € 45,- | JouwVeilingen.nl
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
  • Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes
€ 45,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
38 biedingen - 13x bekeken

Marshall Motif A.N.C. Black Bluetooth oortjes twv €179,-

https://www.bol.com/nl/nl/p/ma...

Productbeschrijving

De Marshall Motif ANC - Draadloze Active Noise Cancelling Oordopjes levert bombastisch geluid in een kleine verpakking. Deze bluetooth koptelefoon weet gewoon dat muziek belangrijk voor je is en heeft een design dat precies aan deze waarden voldoet. Met de speciale app die je de mogelijkheid biedt om de EQ-instellingen zelf aan te passen krijg je zoveel controle als je zelf wilt.

KENMERKEND MARSHALL-GELUID
Motif A.N.C. voldoet ondanks de compacte verpakking aan het kenmerkende bombastische geluid dat je van Marshall gewend bent. Het design van deze draadloze koptelefoon is perfect voor de allergrootste muziekliefhebbers.

ONDERDRUK DE RUIS, VERSTERK HET GELUID
Als je genoeg hebt van het geluid om je heen en je, je even volledig wilt onderdompelen in je muziek dan biedt Motif A.N.C. je de mogelijkheid om je eigen niveau van actieve ruisonderdrukking in te stellen. Als je toch weer wilt horen wat er om je heen gebeurt kan je het transparantieniveau weer aanpassen.

VERZEGELDE OORDOPPEN DIE GOED BLIJVEN ZITTEN
De juiste pasvorm is essentieel voor het juiste geluid. Door de oordoppen van Motif A.N.C. met verzegelde pasvorm en drie verschillende maten eartips twijfelen wij er niet aan dat je de meest comfortabele pasvorm voor jezelf kunt vinden.

BETROUWBARE AFSPEELTIJD MET DRAADLOOS OPLADEN
Motif A.N.C. laat je nooit in de steek als je urenlang volledig in je muziek wilt worden ondergedompeld. Deze superkrachtige oordoppen bieden een totaal van 20 uur draadloze afspeeltijd met A.N.C. en 26 uur zonder A.N.C. Elke oordop biedt 4,5 uur draadloze afspeeltijd met volledige A.N.C. en 6 uur zonder A.N.C, en daarnaast biedt het draagbare oplaaddoosje 20 uur extra afspeeltijd als deze volledig is opgeladen.

Stop de oordoppen in het doosje en na een kwartier kun je alweer 1 uur naar je favoriete muziek luisteren. Draadloos opladen maakt het gemakkelijk om even vlug op te laden en er weer op uit te gaan. Niet meer wachten, gewoon lekker luisteren.

HET PODIUM, GEWOON OP ZAK
Kleiner formaat zou niet per definitie slechter geluid moeten betekenen. Motif A.N.C. levert hetzelfde Marshall-geluid in een stevig en minimalistisch formaat. Deze koptelefoons zijn door hun IPX5-beoordeling beschermt tegen plotselinge regenval en het krasbestendige oplaaddoosje heeft een IPX4-beoordeling, Motif A.N.C. is duurzaam en altijd klaar voor avontuur.

INTUÏTIEF DESIGN DAT ALLEEN MAAR DRAAIT OM MUZIEK
Motif A.N.C. heeft een eenvoudig, maar intelligent design. De intuïtieve aanraakgevoelige oordopjes maken het eenvoudig om muziek en telefoontjes te bedienen en de ingebouwde dubbele microfoons zorgen ervoor dat je stem altijd goed hoorbaar is.

Dit product kan worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos om verzendkosten te besparen.