BKM400 Draadloze Hoofdtelefoon voor TV - € 21,- | JouwVeilingen.nl
  • BKM400 Draadloze Hoofdtelefoon voor TV
€ 21,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
21 biedingen - 1x bekeken

BKM400 Draadloze Hoofdtelefoon voor TV Bluetooth TV-hoofdtelefoon Draadloos met USB-zenderset Optisch, AUX, RCA, USB, Plug & Play, 165FT groot bereik, geen vertraging, 20 uur, luider en duidelijker.

Deze draadloze USB-hoofdtelefoon van de volgende generatie voor tv is ontworpen om bij u te passen. 1 USB + 1 kabel lost het verbindingsprobleem eenvoudig op. Zeg vaarwel tegen verwarde snoeren en geniet van de vrijheid van draadloze tv-hoofdtelefoons. Sluit gewoon aan op de USB- en audio-uitgang van de tv, zet de hoofdtelefoon aan en deze wordt binnen 1 seconde automatisch gekoppeld.

De handige BKM400 tv-hoofdtelefoon draadloos met een bereik tot 165ft, kunt u zich door uw huis verplaatsen terwijl u toch geniet van kristalhelder geluid. Sterk compatibel met de tv's met een optische, AUX-, RCA-, USB-uitgangspoort, inclusief 99% tv op de markt.

Houd audio helder en gebalanceerd op elk volume, plus een luidere volume-instelling van de BKM400 draadloze hoofdtelefoon voor tv-kijken, zodat u kunt genieten van luider, helderder, dieper, meeslepend geluid. Geniet van uw favoriete tv-programma's, films en video's zonder anderen om u heen te storen.

 Om de hele dag comfort en een veilige pasvorm te garanderen, wordt deze draadloze tv-hoofdtelefoon geleverd met ultrazachte eiwitoorkappen, ademend en lichtgewicht, zodat u het beste comfort voor uw oren kunt krijgen. 20 uur lange speeltijd, maak je geen zorgen dat je halverwege stopt, en het duurt slechts 3 uur om volledig op te laden. Het volume van de tv en koptelefoon kan afzonderlijk worden aangepast.