Silvergear Draadloze Opvouwbare Muis - USB - € 2,- | JouwVeilingen.nl

Silvergear Draadloze Opvouwbare Muis - USB

  • Silvergear Draadloze Opvouwbare Muis - USB
€ 2,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
2 biedingen - 6x bekeken

De Silvergear opvouwbare muis met draadloze ontvanger is de ultieme muis om mee thuis te werken of om mee te nemen. Dankzij het ultradunne ontwerp is de muis gemakkelijk mee te nemen in ieder formaat tas. Deze compacte muis in universeel design is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Hij ligt gemakkelijk in de hand en is zeer licht.

OPVOUWBAAR

detail vd muis

Dankzij het opbouwbare ontwerp kan je de hoogte van de muis aanpassen. Houdt de muis plat of buig hem, je kan zelf bepalen hoe de opvouwbare muis het beste werkt.

DRAADLOOS ONTWERP

Met de ''draadloze ontvanger'' heb je een zeer sterk signaal tussen de muis en de computer/laptop waarmee je werkt. Sluit de draadloze ontvanger aan op de USB-poort van je computer/laptop en de verbinding komt meteen tot stand. De muis heeft een draadloos bereik van 8 meter. Je brengt een verbinding tot stand door de muis in te schakelen en de rechter- en middelste muisknop drie seconden ingedrukt te houden.

GEEN BATTERIJEN

De opvouwbare muis heeft geen batterijen nodig. Na 60 uur gebruik of 30 dagen stand-by moet de ingebouwde batterijen worden opgeladen met de meegeleverde USB-oplaadkabel. Na +- 2 uur opladen kan de muis weer met een volle batterij worden gebruikt voor optimaal plezier!

IN DE VERPAKKING:

  • Draadloze opvouwbare muis
  • Wireless USB-receiver
  • USB-oplaadkabel
  • Handleiding