B.K.Licht 1298 - LED Plafondlamp - modern - € 6,- | JouwVeilingen.nl
  • B.K.Licht 1298 - LED Plafondlamp - modern
  • B.K.Licht 1298 - LED Plafondlamp - modern
  • B.K.Licht 1298 - LED Plafondlamp - modern
€ 6,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
1 biedingen - 1x bekeken

B.K.Licht 1298 - LED Plafondlamp - modern


Productbeschrijving

LED Plafonniere (6W)

Onze LED plafondlampen zijn een praktische keuze omdat ze worden geleverd met efficiënte LED-printplaten en klaar zijn voor onmiddellijk gebruik. Het is niet nodig een aparte gloeilamp te kopen. Zij zorgen voor een aangename en gelijkmatige verlichting van uw woonruimte.

3-lichts
Deze 3-lichts LED plafondlamp in gebogen golfvorm is een echte eye-catcher voor ieder woonruimte. De 3 vast geïntegreerde LED-lichtstaafjes hebben een hoogwaardige, acrylwitte oppervlakte. De golflamp heeft de beschermingsklasse IP20 en is perfect voor uw woonkamer, keuken, eetkamer, hal, gang, kinderkamer en slaapkamer.

Warmwit licht
De langwerpige plafondlamp in golfoptiek heeft 3 vaste LED-modules en schijnt met ieder 6 watt. De lichtsterkte bedraagt in totaal 1.440 lumen en schijnt in een gezellige, warme witte kleur op 3.000 Kelvin.

Afmetingen
De golfplafondlamp heeft de afmetingen 565x120x63 mm (lengte x breedte x hoogte). De overkapping bedekt uw bestaande stroomaansluiting tot een diameter van Ø100mm.

Montage
De design plafondlamp wordt eenvoudig bevestigd met het meegeleverde bevestigingsmateriaal, bestaande uit montagebeugel, 2 schroeven en 2 pluggen. De LED plafondlamp is niet zwenkbaar en niet dimbaar.



Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.