B.K.Licht 1541 - Plafondlamp LED Ringen - zwart - € 21,- | JouwVeilingen.nl
  • B.K.Licht 1541 - Plafondlamp LED Ringen - zwart
  • B.K.Licht 1541 - Plafondlamp LED Ringen - zwart
  • B.K.Licht 1541 - Plafondlamp LED Ringen - zwart
€ 21,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
7 biedingen - 1x bekeken

B.K.Licht 1541 - Plafondlamp LED Ringen - zwart

Productbeschrijving

LED Plafonniére (Rond)

Onze LED plafondlampen zijn een praktische keuze omdat ze worden geleverd met efficiënte LED-printplaten en klaar zijn voor onmiddellijk gebruik. Het is niet nodig een aparte gloeilamp te kopen. Zij zorgen voor een aangename en gelijkmatige verlichting van uw woonruimte.

Warm witte licht
Deze ring plafondlamp LED schijnt gelijkmatig met 3.000 Kelvin in een zeer aangename warm witte lichtkleur.

Heldere verlichting
Met 4600 lumen straalt de plafondlamp veel helderheid uit en zorgt voor een royale verlichting. Hierdoor is de LED-lamp ideaal voor gebruik als hallamp, woonkamerlamp, eetkamerlamp en bureaulamp.

Moderne sfeer
De LED-plafondlamp is zwart en gemaakt van onderhoudsvriendelijk kunststof. De lichtbron bestaat uit een doorlopende, gebogen ring en zorgt voor een moderne en losmakende sfeer.

Afmetingen
De ronde woonkamerlamp heeft de volgende afmetingen: 390x395x145 mm (LxBxH). De luifel meet 150 mm. De bevestigingsgaten hebben een afstand van 110 mm.

Accessoires
Tot de leveringsomvang behoren een moderne LED-plafondlamp en het bijbehorende montagemateriaal incl. montagehandleiding. De armatuur is niet dimbaar en niet zwenkbaar.


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.