Grijs - Zeep afgifte - Palm Borstel - Gootsteen - € 3,- | JouwVeilingen.nl
  • Grijs - Zeep afgifte - Palm Borstel - Gootsteen
  • Grijs - Zeep afgifte - Palm Borstel - Gootsteen
€ 3,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
3 biedingen - 1x bekeken

Zeep afgifte - Palm Borstel - Gootsteen Caddy Borstel - Zeep Afwasmiddel Afdruiprek - Reinigingsborstel - Incl Houder - Grijs

Automatische reinigingsborstel voor vloeistoffen is erg populair, u kunt alle soorten serviesgoed na het koken schoonmaken, het kan veel tijd en geld besparen, dus het is nuttig voor uw leven.

1. Automatische vloeibare reinigingsborstel met een creatieve kan direct in het reinigingsmiddel worden geïnjecteerd, druk op de knop aan de bovenkant kan automatisch schoner stromen. Gewone reinigingsmiddelen alleen reinigingsfunctie, het gebruik van het proces moet het reinigingsmiddel behouden, het kost veel tijd en geld, maar de creatieve borstel kan het probleem oplossen.

2. Vul de reinigingsvloeistof door gewoon de dop los te draaien, de zeep toe te voegen en de dop vast te draaien. Je drukt gewoon op de knop bovenaan om automatisch vloeistof toe te voegen wanneer je het gebruikt, om te voorkomen dat je schoonmaakmiddelen moet gebruiken als je de afwas en de pot meerdere keren doet, dus het kan tijd en moeite besparen. Ronde vorm, comfortabele grip om zonder moeite te gebruiken, het wordt veel gebruikt in de keuken voor pot, schaal, kom, gootsteen en ander oppervlak van de apparaten.

Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.