Pallet Packaging Banding Tensioning Tool - € 7,- | JouwVeilingen.nl
  • Pallet Packaging Banding Tensioning Tool
  • Pallet Packaging Banding Tensioning Tool
  • Pallet Packaging Banding Tensioning Tool
  • Pallet Packaging Banding Tensioning Tool
€ 7,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
7 biedingen - 2x bekeken

Poly PP Omsnoeringsset: De banderolleerbandset is gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal en is duurzaam en stevig genoeg voor een lange levensduur. U kunt veel spanning in de bandspanner creëren, perfect voor de opslag van pallets en zware bundels.

De Omsnoeringsspanner en Sealer Kit: Heavy Duty Poly Strapping Sealer Tool is gemaakt van hoogwaardig staal, dat fijn gepolijst is en niet gemakkelijk roest. Het kan worden strakgetrokken, afgesneden, sterke bijtkracht, duurzaam, verdikt, met het gebruik van de handspanner, kan efficiënter voltooien het werk van verpakking en bevestiging.

De Omsnoeringsset: Deze omsnoeringsset wordt gebruikt in combinatie met het omsnoeringsapparaat. PP/PET-band beveelt een breedte aan van 12 mm tot 19 mm (1/2 tot 3/4 inch) en een open verzegeling van dezelfde grootte. Het sluitapparaat is flexibel genoeg om zowel verticaal als horizontaal te gebruiken en biedt maximale sluitkracht voor uw producten zonder al te veel moeite.

Gebruiksvriendelijk: de handmatige banderolleermachines zijn eenvoudig te bedienen, licht van gewicht en eenvoudig te gebruiken op horizontale of verticale oppervlakken zonder dat speciale vaardigheden nodig zijn. Deze omsnoeringsmachine is uitgerust met 50 metalen zegels voor 13mm~16mm omsnoeringsband, een spangereedschap en een zegelmachine gereedschap, zeer nuttig voor u bij het verpakken.