1600 W - Micro-omvormer voor zonne-Energie - € 32,- | JouwVeilingen.nl

1600 W - Micro-omvormer voor zonne-Energie

  • 1600 W - Micro-omvormer voor zonne-Energie
  • 1600 W - Micro-omvormer voor zonne-Energie
€ 32,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
Nieuw
29 biedingen - 1x bekeken

De BreeRainz 1600 W omvormer voor zonne-energie levert uitstekende prestaties door zonne-energie efficiënt om te zetten in elektriciteit die voldoet aan de netnormen. Hierdoor biedt hij directe stroomvoorziening voor thuisgebruik. Dankzij het ingebouwde MPPT-algoritme vangt de omvormer zonlicht met hoge nauwkeurigheid op, wat resulteert in een uitgangsvermogen tot wel 99,5%.

De flexibele installatie van de BreeRainz maakt het mogelijk om zonnepanelen eenvoudig rechtstreeks op de netgekoppelde omvormer aan te sluiten via een plug-and-play-ontwerp. Daarnaast ondersteunt de micro-omvormer parallel stapelen voor hogere prestatie-eisen, waardoor hij geschikt is voor huishoudelijke en kleine commerciële installaties.

Belangrijk is om te onthouden dat zonnepanelen niet in serie mogen worden geschakeld en dat het DC-ingangsspanningsbereik aan elke kant van de omvormer tussen 20V en 60V ligt. Een overspanning van meer dan 60V kan namelijk schade veroorzaken. Ook moet bij het aansluiten van de DC-ingangsklemmen op de juiste polariteit worden gelet om schade aan de machine te voorkomen. Als de DC-kabels vanwege installatiebeperkingen moeten worden verlengd, is het belangrijk om voorzichtig