INSE Steelstofzuiger met kabel - € 4,- | JouwVeilingen.nl
  • INSE Steelstofzuiger met kabel
€ --
Plaats bod Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
0 biedingen - 1x bekeken

  • 3-in-1 kabelstofzuiger: de stofzuiger zonder zak biedt een sterke zuigkracht van 18 kPA en verzamelt deeltjes zoals dierstof en pollen enz. Het kan allergieën voorkomen. Geschikt voor harde vloeren en tapijten, sofarissen, trappen, auto-interieur en plafonds.
  • Geavanceerd filtersysteem: het filtersysteem van deze stofzuiger met kabel bestaat uit het boomfilter, de bovenste cycloonfiltratie en de onderste cycloonfiltratie. Het zeer efficiënte filtersysteem kan verschillende stofdeeltjes effectief reinigen. Om te voorkomen dat de motor door stof wordt geblokkeerd, reinig je je filtersysteem regelmatig om het filter voor de montage droog te houden.
  • 【Oververhittingsbeveiliging】 Met een automatische oververhittingsbeveiliging. Als de binnentemperatuur van de hand- en verticale stofzuiger een gevaarlijk gebied (boven 80 graden) bereikt, stopt de machine automatisch met werken. De temperatuur daalt na 30 minuten afkoelen. Je kunt de machine verder gebruiken. De reiniging is veiliger en het gebruik is veiliger. Dit verhoogt de veiligheidsprestaties van de machine aanzienlijk.
  • 3 flexibele borstels en verlengbuis: wordt geleverd met 3 verstelbare borstels, reinigingskop, 2-in-1 borstel, scheurmondstuk, gemakkelijk te reinigen rond meubels en onder de bank of bed. Reinig met een 7 m lang netsnoer. Sluit de voeding aan, je kunt elke hoek van de kamer reinigen.
  • Reiniging met één druk: 7 meter lang netsnoer, kan elke hoek van de ruimte reinigen; met het 1000 ml stofreservoir kun je je werk sneller doen. (Houd het stoffilter en het filter voor elk gebruik schoon om te voorkomen dat verstoppingen de zuigkracht beïnvloeden.