TIP: 2x 36 Professionele Dual-tip Tekenset - € 14,- | JouwVeilingen.nl
  • TIP: 2x 36 Professionele Dual-tip Tekenset
  • TIP: 2x 36 Professionele Dual-tip Tekenset
  • TIP: 2x 36 Professionele Dual-tip Tekenset
  • TIP: 2x 36 Professionele Dual-tip Tekenset
€ 14,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
5 biedingen - 3x bekeken

A-Grade> Nieuw in originele verpakking. Dit kavel omvat ''2 sets van 36 kleuren''. 

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.

36 Opvallende Kleuren: Deze kleurpennen bieden een uitgebreide reeks van 36 opvallende kleuren die je creativiteit zullen prikkelen. De inktkleuren komen perfect overeen met de dopkleuren, zodat je in één oogopslag de gewenste kleur kunt vinden.

Flexibele Dubbele Tips: Onze pennen zijn uitgerust met een fijne 0,4 mm Fineliner-tip voor contouren en details, evenals een penseelpunt voor kleuren en schilderen. De penseelpunt is gemaakt van ultraduurzaam en zacht nylonvezel, waardoor je verschillende lijnbreedtes kunt creëren door de hoek en druk aan te passen. De inkt stroomt soepel zonder lekken of vlekken.

Veelzijdig Gebruik: Deze kleurpennen zijn perfect voor kleuren, bullet journaling, kalligrafie, illustraties, schetsen, notities, kalenders en allerlei DIY-projecten. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, deze pennen geven je de vrijheid om verschillende stijlen te verkennen en de charme van kunst te ervaren.

Premium Kwaliteit en Veiligheid: Onze inkt is op waterbasis, niet giftig en zuurvrij, en voldoet aan de veiligheidsnormen EN71 en ASTM D-4236. Deze kleurpennen zijn veilig voor zowel kinderen als volwassenen en garanderen hoogwaardige prestaties.

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items.