​Bonsenkitchen Sous-videstaaf, IPX7 waterdicht - € 10,- | JouwVeilingen.nl

​Bonsenkitchen Sous-videstaaf, IPX7 waterdicht

  • ​Bonsenkitchen Sous-videstaaf, IPX7 waterdicht
€ 10,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
C-Grade
10 biedingen - 1x bekeken

Bonsenkitchen Sous-videstaaf, IPX7 waterdicht, 1200 W, nauwkeurige temperatuurinstelling en digitale timer, ultrastil, roestvrij staal


  • Krachtig en zeer nauwkeurig: Deze sous-videstaaf beschikt over een unieke, krachtige pomp die dezelfde prestaties levert als grote hangthermostaten en tot 15 liter water efficiënt verwarmt. Dit maakt een nauwkeurige en betrouwbare temperatuurregeling voor perfect gekookte maaltijden mogelijk.
  • Ultrastille 3D-verwarming: 1200 watt sous-videkoker met een 360 graden circulatiepomp van roestvrij staal. Geschikt voor het gezond en voedzaam bereiden van rundvlees, kip, varkensvlees, zeevruchten, eieren, pasta, groenten enz.
  • Bescherming en temperatuuralarm: Deze sous-videstaaf stopt met werken en waarschuwt je wanneer het waterniveau onder het minimum ligt. Bovendien word je gewaarschuwd wanneer de temperatuur de gewenste waarde bereikt.
  • Eenvoudig te gebruiken: Groot lcd-scherm; gemakkelijk af te lezen. Doe de sous-videstaaf gewoon in je eigen pan of reservoir, vul de pan of het reservoir met water, doe je eten in een afgesloten zak en kook handmatig met de gevoelige digitale touchscreen-bediening.
  • Gecertificeerd IPX7-waterdicht: de dompelaar is IPX7-waterdicht gecertificeerd. Er bestaat geen gevaar dat stoom de binnendelen binnendringt, zodat het toestel lang meegaat en veilig is.


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.