Twinzee Compact Electric Stand Mixer - € 15,- | JouwVeilingen.nl
  • Twinzee Compact Electric Stand Mixer
€ 15,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
15 biedingen - 1x bekeken

De uiterst gebruiksvriendelijke Twinzee keukenmixers met standaard zijn het perfecte gereedschap voor het maken van broodmixers, pizzadeegmixers, pannenkoeken, koekjesdeegmixers en nog veel meer.

Onze dtand mixer wordt geleverd met drie verschillende hulpstukken die ontworpen zijn om te werken met verschillende voedingsmiddelen en snelheden voor de perfecte mix elke keer!

Gebruik onze staande mixer met kom, keukenstandmixer en mini-standmixer om taarten en nog veel meer te maken:

- Deeghaak (snelheid Min-1-2) is goed voor dik voedsel zoals pizzadeeg kneden, brood kneden of om brooddeeg te maken voor een broodbakmachine.

- Platte klopper (snelheid 1-4): Kneedkneders zoals deze kunnen worden gebruikt om koekjesdeeg, pastadeeg, banketbakkersroom, gemalen vlees, enz. te mengen.

- Klopper (snelheden 5-6): Dit is de beste mixer in de keuken voor het bakken van 80% van het beslag, inclusief wafelbeslag voor een mini-wafelijzer en alles waarvoor cakemeel wordt gebruikt, voor het opkloppen van room, of als eierklopper, rotimixer, enz.

Zo snel en effectief dat je je afvraagt hoe je ooit zonder deze compacte elektrische keukenstandmixer hebt kunnen leven! Elektrische standmixers kunnen op je aanrecht blijven staan als het middelpunt van je keuken - de zwarte en zilveren afwerking geeft onze klassieke professionele deegmixer een modern randje.

Onze broodmixer met deeghaak met 4,3 liter komhulpstuk voor elektrische mixer, spatscherm, spatel en praktische accessoires tillen je koken naar een hoger niveau.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)