Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog - € 40,- | JouwVeilingen.nl

Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog

  • Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog
  • Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog
  • Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog
  • Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog
€ 40,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
6 biedingen - 2x bekeken

Exmate - Draadloze Stofzuiger - Nat en Droog. Nieuw in de verpakking. twv 179 euro.

Productbeschrijving

Exmate introduceert de ultieme draadloze stofzuiger voor harde vloeren, ontworpen voor efficiënte reiniging en veelzijdigheid. Met de krachtige 18 Volt (DC) batterijgevoede motor biedt deze stofzuiger een indrukwekkende reinigingsprestatie. De speciale trommelborstel bereikt moeilijk toegankelijke hoekjes en past zich automatisch aan bij droog en nat vuil. Met een capaciteit van 0.6 liter en een gewicht van slechts 1.4 kilogram maakt hij grondig schoon zonder gedoe.

Deze 3-in-1 reiniger is ideaal voor harde vloeren, waarbij hij effectief vuil, stof en vloeistoffen verwijdert. Wat deze stofzuiger echt onderscheidt, is het zelfreinigende mechanisme. Met één druk op de knop spoelt het apparaat de borstelrollen en leidingen schoon met vers water en reinigingsvloeistof, waardoor onaangename geuren worden voorkomen. Het intelligente LED-display geeft in één oogopslag het batterijniveau, tankniveau en eventuele alarmmeldingen weer. Met het dubbele tanksysteem maakt deze draadloze stofzuiger het reinigen van het hele huis een moeiteloze ervaring.

  • Efficiënt reinigingsontwerp: de rolborstel glijdt dicht bij de grondplaat om moeilijk bereikbare hoeken te reinigen. De draadloze stofzuiger kan droog en nat vuil automatisch herkennen en het zuigvermogen aanpassen.
  • Stofzuigen, afvegen en drogen 3-in-1: met sterke zuigkracht kan deze harde vloerreiniger hardnekkig of kleverig vuil (vuil, stof, vloeistoffen) effectief verwijderen. Dankzij de intelligente waterstroomcontrole is de bodem in enkele minuten droog.
  • Zelfreiniging: met een druk op de knop reinigt deze accuzuigwisser automatisch, de borstelrol en de buizen worden met vers water en reinigingsvloeistof afgespoeld. Dit voorkomt de stank van de rolborstel en de tank.
  • Slimme reiniging met led-indicator: je kunt het batterijniveau, het tankvulniveau en het alarm via het led-scherm controleren.
  • Reinig het hele huis in één keer: het dubbele tanksysteem scheidt schoon en vuil water en kan continu met schoon water tot 35 minuten worden gereinigd.

Dit product kan helaas niet worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos, dit komt door het formaat of gewicht. Mocht dit achteraf alsnog kunnen storten wij uit onszelf de verzendkosten retour.