Master Game Keybord - Glow - Incl Muis 1000+DPI - € 10,- | JouwVeilingen.nl

Master Game Keybord - Glow - Incl Muis 1000+DPI

  • Master Game Keybord - Glow - Incl Muis 1000+DPI
  • Master Game Keybord - Glow - Incl Muis 1000+DPI
  • Master Game Keybord - Glow - Incl Muis 1000+DPI
€ 10,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
7 biedingen - 1x bekeken

A-Grade> Nieuw in originele verpakking

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.

Vind jij het ook belangrijk dat een toetsenbord supersnel is en beschikt over duurzame kwaliteit? Dan is de mechanische gevoel gaming toetsenbord de perfecte aanvulling voor jou! Met de bijpassende verlichte muis is jouw game of kantoor hoekje helemaal klaar voor gebruik. De professionele toetsenbord is zeer geschikt voor gamers, omdat je meerdere toetsen tegelijkertijd in kunt drukken. Hierdoor heb je net iets meer voorsprong dan de concurrentie. Zo versla je elke tegenstander in games met gemak!

Nauwkeuriger:
Bij de mechanische toetsenbord hoef je de toetsen niet tot de bodem in te drukken om de actuation point te bereiken. Hierdoor zal je sneller feedback krijgen bij een aanslag van een toets.

Waterdicht:
Hiermee voorkom je het risico op waterschade.

Anti-Ghosting Functie:
Bij een standaard toetsenbord kan je beperkt een aantal toetsen tegelijkertijd indrukken. Met een mechanische toetsenbord is dit niet het geval! Ideaal voor gamers, waardoor je minder snel fouten zal maken.

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items.