Refoss Smart Wi-Fi Plug MSS210w 4-pack - € 4,- | JouwVeilingen.nl

Refoss Smart Wi-Fi Plug MSS210w 4-pack

  • Refoss Smart Wi-Fi Plug MSS210w 4-pack
€ 4,-
Plaats bod Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
1 biedingen - 5x bekeken

  • 【Ultra Mini-formaat】 We hebben de grootte van de wifi-aansluitingen verkleind tot 5x5,7x6,3 cm (grootte voor 1 pc), terwijl u door het compacte ontwerp uw tweede stopcontact vrij kunt houden. De ministekker bespaart u niet alleen ruimte, maar maakt hem ook gemakkelijk mee te nemen op reis.
  • 【Remote control via app en offline】Met de Refoss app kun je je apparaten altijd en overal via internet controleren en bedienen. De smart home socket heeft een offline besturingsfunctie. Zelfs als de router niet verbonden is met het internet, kun je het schakelbare stopcontact bedienen via de Refoss app, zolang het slimme stopcontact en de telefoon verbonden zijn met dezelfde WiFi.
  • 【Kalender en timerfunctie】Ben je altijd bezorgd over energieverspilling door overmatig gebruik van elektrische apparaten? Met tijdschakelcontactdozen heb je een handige timerfunctie waarmee je via de Refoss-app een vaste tijd kunt instellen voor het in- en uitschakelen van je apparaat. Deze functies voorkomen onnodige stand-by tijden en verminderen energieverspilling. Je kunt ook een "zonsopgang/ondergang" modus instellen.
  • 【Ultrasnelle lokale bediening】Wanneer je thuis bent, geeft de Refoss app prioriteit aan lokale bediening en wordt er binnen milliseconden gereageerd op je acties. (Vereist een 2,4GHz WiFi)
  • 【Spraakbesturing】De Refoss smart socket werkt met Amazon Alexa en Google Assistant. Je kunt de slimme apparaten van Amazon in je huis bedienen met eenvoudige spraakopdrachten, bijvoorbeeld "Alexa, doe het licht aan". Of "Hé Google, zet de ventilator in de woonkamer aan".


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.