Ushining Kids Camera Instant Print Blauwe variant - € 11,- | JouwVeilingen.nl

Ushining Kids Camera Instant Print Blauwe variant

  • Ushining Kids Camera Instant Print Blauwe variant
€ 11,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
11 biedingen - 1x bekeken

Over dit artikel

  • [BESTE DOE-HET-ZELF-CAMERACADEAU VOOR KINDEREN] Deze kindercamera is zowel een digitale camera als een instant printcamera voor kinderen waarmee kinderen kleurenfoto's kunnen maken, 1080p HD-video's kunnen opnemen en zwart-witfoto's kunnen afdrukken. Bovendien wordt deze instant printcamera ook geleverd met 3 schattige cartoonstickers, 5 gekleurde pennen voor doe-het-zelf om de fantasie en creativiteit van kinderen te stimuleren. Leuk verjaardags-/kerst-/dagelijks cadeau voor kinderen van 3-14 jaar.
  • [INSTANT PRINTCAMERA ZONDER INKT VOOR KINDEREN] Deze instantcamera voor kinderen maakt gebruik van geavanceerde technologie zonder inkt om zonder toner te printen. Kinderen kunnen met een simpele druk op de knop direct afbeeldingen invriezen en afdrukken op huidvriendelijk papier van 2,16 * 3,15 inch (5,5 * 8 cm). (3 rollen printpapier voor maximaal 150 foto's zijn inbegrepen in het pakket)
  • [20MP DIGITALE CAMERA MET DUBBELE LENS VOOR KINDEREN] Deze HiMont kindercamera is uitgerust met 20MP dubbele lenzen voor en achter, die altijd en overal foto's en video's kunnen maken, zelfs als er geen printpapier is. Onder de foto- en videofuncties worden high-definition kleurenbeelden en 1080P-video's automatisch opgeslagen op de 32G-geheugenkaart. Het heeft ook een 10x digitale zoomfunctie. (32G-geheugenkaart is inbegrepen in het pakket)
  • [MULTIFUNCTIONEEL EN EENVOUDIG TE BEDIENEN] Deze kindercamera heeft 6 functies, zoals kleurenfotografie, high-definition video, zwart-wit printen, muziek, afspelen en games, waardoor je kinderen gemakkelijk kunnen bedienen en plezier hebben. Bovendien, om uw kind te helpen elk betekenisvol moment van zijn kindertijd beter vast te leggen, heeft de camera ook ingebouwde 6 soorten kleurenfilters, 20 soorten cartoonfotolijsten en -personages, enz., en ondersteunt continu-opnamen, timeropnamen en andere functies.
  • [PRIVACY VEILIG & GEEN WIFI/APP VEREIST] Om de privacy van u en uw kinderen beter te beschermen, ondersteunt deze instant camera voor kinderen geen WIFI- en Bluetooth-functies en hoeft u geen APP te downloaden om hem te gebruiken. Bestanden kunnen worden overgezet met een USB-kabel.