Smartwatch Roze XGO2 - € 20,- | JouwVeilingen.nl
  • Smartwatch Roze XGO2
  • Smartwatch Roze XGO2
  • Smartwatch Roze XGO2
  • Smartwatch Roze XGO2
  • Smartwatch Roze XGO2
€ 20,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
5 biedingen - 1x bekeken

B-Grade> Lichte Gebruiksporen, in originele verpakking met accesoires. 

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.



De nieuwe XGO2 legt de lat hoger met een meer betaalbare, maar toch veelzijdige reeks smartwatches, bellen en GPS-tracking. Het heeft alle hoogwaardige componenten die u kunt verwachten van een high-end XGO2 voor een meer betaalbare prijs.

Kenmerken van de XGO2 zijn onder meer IP67 die hem beschermt tegen water en stof, plus een 4G-, 3G- en 2G-verbinding om een betrouwbare verbinding te garanderen. Met een geïntegreerde G-sensor registreert onze XGO2 de stappen van kinderen om Xplora-munten te verdienen die kunnen worden gebruikt in ons innovatieve en bekroonde Xplora Goplay-platform. Volledig conform de RGPD zorgen wij voor een veilige introductie voor uw kinderen in de digitale wereld.

KENMERKEN:

4G, 3G, 2G
Android 4.4 OS
Compatibel met #GOPLAY
0,3 MP camera
0,3 MP camera
IP67 waterbestendigheid
700 mAh-batterij
1,4 ”TFT

GPS, VEILIGE GEBIEDEN EN SOS:

De XGO2 gebruikt meerdere services om de locatie van het horloge te verzenden. Je hebt de mogelijkheid om veilige gebieden op de kaart in te stellen, zoals school of thuis. In geval van nood kan het kind op de SOS-knop drukken om noodcontacten op de hoogte te stellen van hun locatie.

STEMBERICHTEN EN BOODSCHAPPEN:
De XGO2-smartwatch kan bellen en gebeld worden door goedgekeurde contacten. Daarnaast kan het sms-berichten, spraakberichten, emoji's ontvangen en reageren op

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items.