GROHE Grohtherm SmartControl Combi twv €600/1000,- - € 153,- | JouwVeilingen.nl
  • GROHE Grohtherm SmartControl Combi twv €600/1000,-
  • GROHE Grohtherm SmartControl Combi twv €600/1000,-
€ 153,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 9,95
A-Grade
153 biedingen - 6x bekeken

GROHE Grohtherm SmartControl Combi Douchekraan twv €600/1000,-

Deze mooie Combi Douchekraan van GROHE wordt online aangeboden voor prijzen tussen de €600,- en €1000,-!

Nieuw in geopende doos. 


Productbeschrijving

Ben je op zoek naar een douchemengkraan die maximaal comfort biedt en een stijlvol design heeft?

Met de innovatieve SmartControl technologie kies en combineer je de hoofd- en handdouche, de stralen en pas je de waterstroom aan door op te knop te drukken èn de knop te draaien – zeer geschikt om te combineren met onze Rainshower 360 DUO hoofddouchesets (26450000 & 26254LS0) en onze Power&Soul handdouche collectie.

De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie houdt de temperatuur de hele tijd constant voor ultiem comfort en veiligheid. De GROHE SafeStop knop zorgt dat jouw gevoelige huid nooit verbrand dankzij het GROHE CoolTouch systeem wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet om vast te pakken.

De waterbesparende GROHE EcoJoy technologie draagt bij aan het milieu. En de mooie geïntegreerde GROHE EasyReach zeepschaal is echt het hoogtepunt van design en je kunt er je verzorgingsproducten op neerzetten.

En dankzij de twee afsluiters is deze mengkraan een geweldige, flexibele oplossing voor zowel baden als douches. Je kunt de mengkraan bijvoorbeeld gebruiken om te wisselen tussen de hoofddouche en de handdouche of tussen de hoofd-/handdouche en de baduitloop. GROHE Grohtherm SmartControl thermostaatkranen – modernste technologie en ontwerp.

Deze thermostaatkraan moet gemonteerd worden in combinatie met de GROHE Grohtherm SmartControl inbouwunit 26449000.