Zhiyun Smooth X Essential Combo Grey 633030021 - € 14,- | JouwVeilingen.nl

Zhiyun Smooth X Essential Combo Grey 633030021

  • Zhiyun Smooth X Essential Combo Grey 633030021
  • Zhiyun Smooth X Essential Combo Grey 633030021
€ 14,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
9 biedingen - 2x bekeken

Schiet altijd en overal supersoepel beeld met behulp van je Zhiyun gimbal.

De essential combo bevat ook een mini-tripod én opbergtas!

Klein en draagbaar

Met de Smooth-X heb je een opvouwbare all-rounder van een smartphone-gimbal in handen! Of je nu een professionele videomaker bent of een alledaagse content creator: deze gimbal biedt het allemaal.

Door de verticale arm te draaien, transformeer je de gimbal tot een elegante gadget zo groot als je handpalm. Zo past hij in tas en zelfs broekzak!

Dankzij het unieke ontwerp zal de as van de gimbal nooit het zicht belemmeren, zelfs niet bij het maken van ultragroothoekopnamen.

Stick!

Met de telescopische handgreep vergroot je het bereik van je gimbal met maar liefst 26 cm. Je kunt nu meer vrienden direct opnemen in je video's of foto's, eenvoudigweg meer vastleggen en zo nóg meer plezier beleven met je nieuwe gimbal.

Gemakkelijk in gebruik

Deze smartphone-gimbal is waanzinnig gebruiksvriendelijk. Met het handige bedieningspaneel kun je moeiteloos foto's maken, video's opnemen en in- en uitzoomen.

Dankzij de veelzijdige M-knop leg je je favoriete momenten vast in verschillende modi en schakel je tussen horizontale landschaps- en verticale portretopnamen.

App

De app - beschikbaar voor Android en iOS - biedt functies zoals slow-motion, time-lapse, panorama en andere creatieve mogelijkheden. Bovendien stelt het je in staat om automatisch een onderwerp te volgen zodra het in beeld is.

Daarnaast bevat de app basisvideobewerkingsfuncties, waardoor je opnames efficiënt kunt inkorten, muziek kunt toevoegen, ondertitels kunt invoegen en nog veel meer.

Besturing

De gimbal is ook uitgerust met een fysieke joystick en communiceert met je telefoon. Bovendien biedt deze intuïtieve gimbal ondersteuning voor intelligente gebarenbesturing.

Met deze functie kun je een foto maken of beginnen met het opnemen van een video door simpelweg het gebaar van een "V" te tonen of naar de camera te zwaaien.

En met een gebruiksduur van zo'n 4 uur (max. 5.5 in stand-by) kun je lekker lang blijven filmen. Schiet het als Spielberg met je Zhiyun gimbal!

Beweging & bereik

  • Afwijking in beweging: ± 0,05 ° (min.), ± 0,1 ° (standaard), ± 0,3 ° (max.)
  • Afwijking in statische toestand: ± 0,01 ° (min.), ± 0,04 ° (max.)
  • Mechanisch bereik roll: 285° (standaard)
  • Pan-as bewegingshoekbereik: 300° (standaard)
  • Max. gewicht: 235 gram

Voeding & energieverbruik

  • Accu: 1000 mAh
  • Gebruiksduur: 4 uur (standaard), 5.5 uur (stand-by)
  • Laadtijd: 3 uur