TENMIYA Bluetooth Speaker - € 15,- | JouwVeilingen.nl
  • TENMIYA Bluetooth Speaker
  • TENMIYA Bluetooth Speaker
  • TENMIYA Bluetooth Speaker
€ 15,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
15 biedingen - 1x bekeken

Over dit product:

100FT BLUETOOTH-BEREIK - Geavanceerd chipontwerp met Bluetooth 5.0 biedt snellere verbinding en uitzonderlijk draadloos Bluetooth-bereik; Maak snel verbinding en speel tot 30 meter van je smartphone, mobiel, tablet, MacBook, laptop en andere Bluetooth-apparaten. Voor niet-Bluetooth-apparaten. Tv, computer of ander apparaat kan worden aangesloten op de A3 Bluetooth-luidspreker met behulp van de 5,20 mm audiokabel (kabel meegeleverd).

Je zult verrast zijn door het stereogeluid van deze Bluetooth-luidspreker. Met de ingebouwde dubbele tweeters en subwoofers ervaart en ervaart u de beste helderheid in zang en hoge tonen, evenals diepe en pittige bassen. Dit creëert de ervaring van het zijn in een concert, maar in werkelijkheid bij u thuis. Dit kan je beste maatje zijn op feestjes, in de tuin, buiten, in de sportschool en tijdens elke andere activiteit die je maar kunt bedenken.

De TENMIYA A20 Bluetooth-luidspreker heeft een ingebouwde 8000mAh oplaadbare lithium-ion batterij die tot 12 uur ongerept draadloos geluid biedt (op een volledige lading, natuurlijk). Deze combinatie van geweldig geluid en een batterij die lang meegaat, is de ultieme oplossing, perfect voor een feestje, BBQ, camping, picknick of een andere plek waar je onderweg je muziek wilt opzwepen.

De houtspouwconstructie is niet alleen stevig, maar kan ook geluid absorberen om de muziek beter en helderder te maken. Het comfortabele handvat aan de bovenkant maakt deze luidspreker van het perfecte formaat gemakkelijk mee te nemen. En je kunt je telefoon op het handvat leggen om je hand vrij te maken tijdens het koken of sporten. Deze kleurrijke LED-lampen zijn helemaal geweldig! (Dubbelklik op de knop ‖ om te sluiten) En voorzien van interieur en exterieur EQ.

Bluetooth-luidspreker met FM-radio; 2: Karaoke machine - Bluetooth luidspreker met microfoon; 3: Bluetooth-luidspreker met verlichting; 4: Ondersteuning treble en bass control; 5: Ondersteuning AUX, USB, TF-kaart drie manieren om te spelen; 6: USB-connectiviteit om uw optreden op te nemen of uw opgeslagen nummers af te spelen.