Neewer RF-0015 Gels Pack voor Flitsers - € 1,- | JouwVeilingen.nl
  • Neewer RF-0015 Gels Pack voor Flitsers
€ 1,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 4,75
A-Grade
1 biedingen - 1x bekeken

Neewer RF-0015 Gels Pack voor Flitsers. De Color Filters Set is een essentieel hulpmiddel voor elke fotograaf die een vleugje creativiteit en kleur aan zijn foto's wil toevoegen.

Met 12 verschillende kleurfilters kun je het licht van je flitsers regelen en een verscheidenheid aan lichteffecten en kleurcorrecties creëren. De filters zijn gemaakt van zeer transparant materiaal, wat zorgt voor stabiele kleurtemperaturen en minimaal lichtverlies. Ze zijn ook licht van gewicht en robuust, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken zijn op locatie.

Deze Color Filters Set is perfect voor portret- en productfotografie. U kunt combinaties van de filters gebruiken om verschillende effecten te creëren, zoals coole effecten, het verbeteren van de huidskleur, het corrigeren of matchen van omgevingslicht, het simuleren van verschillende soorten licht of zelfs het bedriegen van de witbalans. De set bevat de meest populaire kleuren voor het regelen van het licht van je flitsers en het creëren van het gewenste effect. De meegeleverde filterhouder past op de meeste flitsers voor schoenmontage en de filters worden vastgemaakt met bevestigingstape.