Ucocare Solar Beveiligingscamera Draadloos Buiten - € 33,- | JouwVeilingen.nl
  • Ucocare Solar Beveiligingscamera Draadloos Buiten
€ 33,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
33 biedingen - 1x bekeken

Ucocare Solar Beveiligingscamera Draadloos Buiten C1. Compatibel met Alexa en Google Assistant: Bedien uw zonnecamera volledig via spraakopdrachten met populaire smart home-assistenten. Bewaak eenvoudig uw eigendom en activeer real-time weergaven met behulp van spraak, waardoor u eenvoudig kunt monitoren en het gemak kunt verbeteren.

2K dag en nacht kleurenzicht: Door gebruik te maken van de 2K high-definition resolutie van een buitencamera op zonne-energie, kunt u genieten van uitstekende helderheid en detailniveau, wat zorgt voor levendige en heldere foto's en video's overdag. Met de verbeterde 2,5K kleuren infrarood nachtzichtfunctie kunt u tot 15 meter zien, zelfs in volledige duisternis, en bewaakt u verdere, bredere en duidelijkere gebieden om maximale veiligheid en gemoedsrust te garanderen.

AI-detectie en drie alarmmodi: wifi-camera's op zonne-energie ondersteunen kunstmatige intelligentie, intelligente herkenning van mensen/voertuigen/dieren en pakketten. Aanpasbare detectiegebieden, tijd, gevoeligheid en alarmen kunnen valse alarmen verminderen en alarmmeldingen verzenden (0,2 seconden). Alarm-, licht- of alarm- en lichtwaarschuwingsopties kunnen de meest effectieve alarmmethode bieden op basis van uw specifieke behoeften.

Flexibele en 100% draadloze stroomopties: Geniet van het gemak van twee oplaadmethoden. De draadloze buitencamera op zonne-energie kan worden opgeladen via een zonnepaneel of oplaadbare batterij, waardoor uw huis 365 dagen ononderbroken wordt beschermd, zelfs in bewolkte of zonnige gebieden. 100% draadloos, snel en gebruiksvriendelijk. Het duurt slechts 1 minuut om te installeren.

Tweerichtingsspraak en IP67 waterdicht: de bewakingscamera op zonne-energie biedt duidelijke real-time tweerichtingsaudio, zodat u altijd en overal met bezoekers kunt communiceren, met IP66 en 4 camera's in één schermweergave. De IP67 waterdichte kwaliteit zorgt voor een uitstekende duurzaamheid in alle weersomstandigheden. De camera ondersteunt real-time weergaven voor meerdere gebruikers en ondersteunt vier verschillende apparaatweergaven. Op één scherm via de CloudEdge-applicatie.