Clatronic LK 3742 luchtkoeler - € 13,- | JouwVeilingen.nl
  • Clatronic LK 3742 luchtkoeler
  • Clatronic LK 3742 luchtkoeler
  • Clatronic LK 3742 luchtkoeler
  • Clatronic LK 3742 luchtkoeler
€ 13,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
9 biedingen - 5x bekeken

Clatronic LK 3742 3in1 Luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtreiniger


Houd het hoofd koel - 3 functies gecombineerd in één apparaat: de LK 3742 van Clatronic is een luchtkoeler, luchtbevochtiger en luchtreiniger in één. Met 3 ventilatorniveaus en een breed scala aan instellingen zorgt de 3in1 luchtkoeler voor maximaal comfort in uw huis of kantoor.

Belangrijkste kenmerken - Indien nodig kunt u de 8-uurs timer gebruiken om hem bijvoorbeeld 's-nachts te laten draaien, het apparaat schakelt automatisch uit nadat de tijd is verstreken. Daarnaast kan de luchtkoeler een natuurlijke windmodus simuleren (automatische verandering van de windsnelheid, 2 voorgeprogrammeerde functies).

Voor frisse / bevochtigde lucht - De LK 3742 heeft een verwijderbare watertank van 4,5 liter. Door het grote tankvolume kunt u de lucht tot wel 20 uur continu bevochtigen (zonder bijvullen). Dankzij het externe display zie je op elk moment het actuele waterpeil van het apparaat.

Swing-functie - Voor een brede en gelijkmatige luchtverdeling draait de luchtkoeler van boven naar beneden. Desgewenst kan de oscillatie ook worden uitgeschakeld.

Bijzonder praktisch - Naast de praktische afstandsbediening kunt u de gewenste instellingen ook direct op het apparaat op het multifunctionele bedieningspaneel uitvoeren.