Draagbare CD-speler met Buethooth - Oplaadbaar - € 28,- | JouwVeilingen.nl

Draagbare CD-speler met Buethooth - Oplaadbaar

  • Draagbare CD-speler met Buethooth - Oplaadbaar
  • Draagbare CD-speler met Buethooth - Oplaadbaar
  • Draagbare CD-speler met Buethooth - Oplaadbaar
€ 28,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
28 biedingen - 1x bekeken

A-Grade> Nieuw | Aangeboden item is afkomstig van onafgeleverde pakketten van het Internationale warenhuis ''Harrods''. 

  • Creatief ontwerp: Innovatief creatief ontwerp met push-cover, u kunt de CD-speler in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, fitnessruimte of waar u maar wilt plaatsen. Trek aan het netsnoer om hem in te schakelen, en handig om van een muzikale levensstijl te genieten!
  • Draadloze verbinding: Geniet van een snelle en stabiele Bluetooth-verbinding met onze lichtgewicht draadloze CD-speler. Koppel hem eenvoudig met een Bluetooth hoofdtelefoon of luidsprekers voor een naadloze luisterervaring. Daarnaast ondersteunt hij een AUX-verbinding met alle andere apparaten via een 3,5mm audio-ingang.OPMERKING: Houd er rekening mee dat de CD-speler met Bluetooth niet compatibel is met telefoons en sommige autoradio's die onafhankelijke Bluetooth-protocollen hebben.
  • Anti-schokbescherming: TRETTITRE CD-speler is ontworpen met een anti-schokbeschermingsfunctie, die je een prettige ervaring geeft als je in beweging bent. Het is tot 45 seconden anti-skip bescherming voor CD disc en 120 seconden anti-skip bescherming voor MP3 disc.
  • Draagbare CD-speler: Dit apparaat is klein en licht, weegt slechts 360 gram en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. De afmetingen zijn 170 x 27 millimeter, waardoor hij perfect opgeborgen kan worden in een koffer of rugzak.
  • Let op: Als de toets wordt ingedrukt om te vergrendelen, wordt "HOLD" op het scherm weergegeven en wordt de status van de cd-speler vergrendeld. Niet alle volume en tracks kunnen worden aangepast of geselecteerd. U hoeft alleen maar op de "AAN"-toets te drukken om het probleem op te lossen.
  • HERVATTING FUNCTIE: TRETTITRE CD-speler is de beste keuze voor taalstudenten en liefhebbers van audioboeken. Ondersteuning voor draagbare CD-slayers heeft een laatste geheugenfunctie. Met de herhaalfunctie kunt u één nummer en alle nummers afspelen. Geheugen één keer herhalen of alles herhalen. Om thuis of in de auto naar je favoriete muziek te luisteren. De beste cadeaus voor kinderen, ouderen en vrienden enz.

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items