Logitech Vibe 100 - Roze Bluetooth Headset - € 21,- | JouwVeilingen.nl

Logitech Vibe 100 - Roze Bluetooth Headset

  • Logitech Vibe 100 - Roze Bluetooth Headset
  • Logitech Vibe 100 - Roze Bluetooth Headset
  • Logitech Vibe 100 - Roze Bluetooth Headset
€ 21,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
21 biedingen - 5x bekeken

A-Grade> Nieuw | Aangeboden item is afkomstig van onafgeleverde pakketten van het Internationale warenhuis ''Harrods''. 

Waarom zou u genoegen nemen met saai? Laat zien wie u écht bent met de draadloze Zone Vibe 100-headset. Compatibel met gangbare platforms voor videovergaderen die u elke dag gebruikt. Uitstekende audio voor tijdens werk en vrije tijd. Gemaakt met exclusief accessoires en verpakkingen van gerecycled plastic voor een duurzamere toekomst.

U bent niet eendimensionaal, maar een levendig en veelzijdig persoon. Met Zone Vibe 100 kunt u zichzelf zijn, zowel op het werk als thuis. Klap de microfoonarm omlaag wanneer u gehoord moet worden en berg hem weer op voor films en muziek.

Werk vanuit huis zonder een beat te missen. Compatibel met populaire platforms voor vergaderen en bellen waardoor het eenvoudig is om aan elke vergadering deel te nemen. Een flip-to-mute, ruisonderdrukkende microfoon minimaliseert achtergrondgeluiden, zodat u duidelijk te horen bent.

Loop vrij rond op kantoor of thuis en blijf verbonden met multipointBluetooth®. Max. 20 uur luistertijd en 18 uur gesprekstijd bij één keer volledig opladen.5 Batterij bijna leeg? Laad 5 minuten op voor een uur luisterplezier.

TIP: Win meerdere kavels van ‘’Ixat Trading’’ waar je deze tekst ziet en bespaar tot 80% op verzendkosten.

*Om de staat van een item te bepalen ondergaat elk door ons aanboden item een QC -  Quality Check waarbij de verpakking geopend word, zelfs bij nieuw/a-grade items