Adidas Z.N.E 01 Black Luxe Bluetooth Oortjes - € 9,- | JouwVeilingen.nl
  • Adidas Z.N.E 01 Black Luxe Bluetooth Oortjes
  • Adidas Z.N.E 01 Black Luxe Bluetooth Oortjes
€ 9,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
2 biedingen - 10x bekeken

Adidas Z.N.E 01 Black Luxe Bluetooth Oortjes TWV €100,-

https://www.adidas.nl/adidas-z...

Productbeschrijving

Adidas Z.N.E 01 TRUE WIRELESS OORDOPJES

Muziek maakt je bovenkamer leeg, zet je lichaam in beweging en helpt je in de zone te komen. De adidas Z.N.E. 01 biedt een aantrekkelijk geluid zonder je ooit te hinderen. Als het op comfort aankomt, voldoen ze aan alle eisen. Ze zijn strak en eenvoudig, zodat ze ook op actieve dagen lekker zitten. Draag ze elke dag of terwijl je sport. De buds zijn zweet- en spatwaterbestendig en kunnen alles aan, van regenachtig woon-werkverkeer tot sportschoolsessies.

Meeslepend geluid
Vind jouw ritme. Deze buds bieden een meeslepend geluid in een gestroomlijnd, ergonomisch design. Tune in terwijl je door de stad loopt of ontspant na een sportschoolsessie.

Makkelijke pasvorm
Van workouts tot het dagelijkse leven, deze buds blijven altijd op hun plek. Het gestroomlijnde design voelt comfortabel genoeg om de hele dag te dragen.

Zweetbestendig en spatwaterdicht
Van lopen in de regen tot zweten in de sportschool, op deze buds kun je vertrouwen. De IPX4-rating geeft aan dat ze zweeten spatwaterbestendig zijn, dus lichte regen en intensieve bewegingen zijn geen probleem.

Draadloos laden
Met twee manieren om te laden, kies je wat het beste voor jou werkt. Plaats de case op een draadloze oplaadpad of gebruik de USB-C-kabel.

Eco-opladen
Haal het meeste uit je buds. Eco-opladen verbetert het batterijvermogen door de oplaadcapaciteit te beperken tot 80%. Dit verlengt de levensduur van je batterij, zodat je langer kunt luisteren.

Dit product kan worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos om verzendkosten te besparen.