Godox Speedlite TT600 Flitser - € 5,- | JouwVeilingen.nl
  • Godox Speedlite TT600 Flitser
  • Godox Speedlite TT600 Flitser
  • Godox Speedlite TT600 Flitser
€ 5,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
5 biedingen - 5x bekeken

De Godox Speedlite TT600 flitser is een veelzijdige reportageflitser die niet alleen krachtig is, maar ook je creativiteit laat ontluiken. Met een ingebouwde master en slave-ontvanger, een groothoekdiffuser, een uittrekbare reflector, uitgebreide instellingen en ondersteuning voor razendsnelle sluitertijden tot 1/8000s is de TT600 een ideale aanvulling voor je fotografie-uitrusting.

De TT600 kan alle kanten op

De kantelbare en roteerbare flitskop heeft een zoombereik van 20 tot 200mm. De zoompositie is handmatig in te stellen. Het vermogen van de flitser is handmatig in te stellen van vol vermogen tot 1/128e. De flitsbelichtingscompensatie is in te stellen in 1/3 stappen over drie stops. Naast High Speed Synchronisatie biedt deze reportageflitser van Godox ook ondersteuning aan flitsen op het tweede gordijn voor creatieve eindresultaten.?Ondanks het hoge richtgetal van 60 biedt de TT600 snelle oplaadtijden die variëren tussen de 0.1 en 2.6 seconden.?

Display en aansluitingen

Het grote LCD-display is een basis waar je altijd op kunt terugvallen: alles wat je wilt weten, wordt weergegeven. In een donkere situatie kun je de verlichting van het display inschakelen. De TT600 van Godox is voorzien van een aansluiting voor een externe voeding en een 3.5mm synchronisatiepoort. Alle bedieningsknoppen zijn logisch gepositioneerd en het centrale wiel voorziet in een snelle aanpassing van de waardes. De metalen bevestigingsvoet van de flitser is robuust en voorzien van een betrouwbare vergrendelingspin.

Kenmerken van de flitser

- Richtgetal van 60 op ISO 100 en 200mm
- Met groothoekdiffuser en uittrekbare reflector
- Master en slave functie via 2.4Ghz kanaal
- High Speed Synchronisatie met 1/8000s
- Snelle oplaadtijd tussen de 0.1-2.6s
- Helder LCD-display met verlichting