Sonic Elektrische Tandenborstel met Extras - € 7,- | JouwVeilingen.nl
  • Sonic Elektrische Tandenborstel met Extras
€ 7,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
A-Grade
4 biedingen - 2x bekeken

Sonic Elektrische tandenborstel, elektrische tandenborstel, met 8 reserveborstels

  • 3-voudig betere en zichtbare reinigingswerking: de nieuwe geluidstechnologie met 40.000 trillingen per minuut maakt een 3-voudige betere reiniging mogelijk dan andere sonische elektrische tandenborstels en een 10 keer betere reiniging zoals met een handtandenborstel.
  • 120 dagen met slechts 3 uur opladen - de Sonic elektrische tandenborstel voor volwassenen en kinderen maakt een volledig gebruik voor maximaal 120 dagen mogelijk (USB-oplaadkabel). Hij is vanwege het lage gewicht van 70 gram perfect geschikt voor reizen en ligt ergonomisch in de hand. Het gebruik van de sonische elektrische tandenborstel met sonische tandenborstelkop onder de douche is met beschermingsklasse IPX7 ook mogelijk.
  • De borstelharen zijn ontworpen voor een optimale bescherming en de perfecte verzorging van je tandvlees. Het dempende siliconenmateriaal van de elektrische tandenborstels, gecombineerd met 40.000 trillingen, zorgt voor een aangename micromassage van het tandvlees, tegelijkertijd bevordert het een gezondere mond. Naast de innovatieve elektrische tandenborstel met geluidstechnologie ontvang je in totaal 8 elektrische tandenborstelkoppen.
  • 5 reinigingsmodi en een timer voor de perfecte reinigingstijd creëren een gezonde en natuurlijke glimlach. De sonische elektrische tandenborstel maakt op lange termijn een optimale mondhygiëne mogelijk en maakt je tanden en tandvlees resistenter.