Urbanears Boo Raw Bluetooth Oortjes twv €69,- - € 6,- | JouwVeilingen.nl
  • Urbanears Boo Raw Bluetooth Oortjes twv €69,-
  • Urbanears Boo Raw Bluetooth Oortjes twv €69,-
  • Urbanears Boo Raw Bluetooth Oortjes twv €69,-
€ 6,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
3 biedingen - 3x bekeken

Urbanears Boo Raw Bluetooth Oortjes twv €69,-

https://www.bol.com/nl/nl/p/ur...

Productbeschrijving

Gerecycled plastic - het is fantastisch. De Urbanears Boo oordopjes zijn gemaakt van 97% gerecycled plastic (flessen, airconditioners en andere rommel) en hebben 30 uur speeltijd. Al met al een solide paar oortjes met een iets kleinere impact op het milieu. Best netjes toch?

Gemaakt van 97% gerecycled plastic

Boo is gemaakt van 97%* gerecycled plastic (flessen, airconditioners en ander afval). Zorg voor een schone uitstraling, met een iets schoner geweten. *56% van Boo bestaat uit plastic, waarvan 97% wordt gerecycled (exclusief plastic in elektronische componenten).

30 uur speeltijd.

Geniet van 30 uur speeltijd. Boo speelt tot 4,5 uur achter elkaar, met de draadloze behuizing met 25,5 uur extra speeltijd.

Geoptimaliseerd opladen.

Bewaar je Boos langer. Verlengde levensduur van het product dankzij een beperkte volledige oplaadcapaciteit van 80%. Dus eigenlijk meer ladingen met dezelfde hoeveelheid speeltijd.

Duidelijke oproepen.

Dubbele ruisfilterende microfoons op elk oordopje zorgen voor heldere gesprekken, zelfs op lawaaierige plaatsen. Werkt ook bij gebruik van slechts één oordopje.

Spatbestendig.

Maak je geen zorgen om nat te worden. Met het duurzame spatwaterbestendige ontwerp (IPX4 op de oordopjes en IPX3 op de behuizing).

Geen USB-C-kabel meegeleverd

Voor een gelukkigere planeet wordt de USB-C-oplaadkabel niet bijgeleverd. De meeste mensen hebben er toch al een paar in huis hebben. Bedankt voor het helpen creëren van een beter klinkende toekomst.

Dit product kan worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos om verzendkosten te besparen.