DECALT Liquid Creme Mee Eters/Verstopte Poriën - € 8,- | JouwVeilingen.nl

DECALT Liquid Creme Mee Eters/Verstopte Poriën

  • DECALT Liquid Creme Mee Eters/Verstopte Poriën
  • DECALT Liquid Creme Mee Eters/Verstopte Poriën
€ 8,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
7 biedingen - 1x bekeken

Decalt is een zuur decongestivum gericht op de behandeling van chronische congestie (mee-eters, whiteheads, acne, milia, papels enz.) en het verkleinen van de poriediameter

Mechanisme: ontbinding van comedonen en verwijdering van onzuiverheden
Ontworpen om in de poriën te sijpelen en te blijven hangen, vermindert Decalt overtollig talg, werpt dode huidcellen af en elimineert slechte bacteriën met een berekende dosis salicylzuur en polyhydroxyzuur - waardoor whiteheads, mee-eters, kleine bultjes en acne worden opgelost en verdere vorming wordt voorkomen. Zonder de huidbarrière in gevaar te brengen, omzeilt Decalt de gebruikelijke ontwikkeling van resistentie/tolerantie en terugkerende congestie. Bovendien trekt Decalt opgehoopte diepgewortelde onzuiverheden naar het huidoppervlak met een snufje vulkanische as, terwijl langzaam gedruppelde Koreaanse alsem (een geneeskrachtig mucoactief kruid) deze na verloop van tijd losmaakt en verdrijft - waardoor de huid wordt gepolijst op een meerlaagse, multidimensionale aanpak.

Verkleint de poriediameter
Mechanisme: Beheer van celvernieuwing en talgproductie
Een stagnerende of suboptimale celvernieuwing veroorzaakt een opeenhoping van dode huidcellen op het huidoppervlak en in de haarzakjes, wat resulteert in verwijde poriën. De zure pH van Decalt stimuleert de celvernieuwing tot een optimaal niveau, waardoor er ruimte ontstaat voor de poriën om zich terug te trekken. Overmatig talg in het gezicht blaast de poriën op, waardoor deze na verloop van tijd worden uitgerekt. Decalt bedekt de poriewanden met een laagje antimicrobieel vocht – een lipidegehalte (olie en vet) dat het natuurlijke talg van de huid nabootst. Dit zorgt voor voldoende smering en bacteriële afweer, die overactieve talgklieren reguleert. In combinatie verwijdert vulkanisch asextract overtollig talg en verkleint de poriën fysiek, waardoor de oorspronkelijke diameter van de poriën op holistische wijze wordt teruggewonnen.

Herstructureer het huidoppervlak
Mechanisme: Matrix Metalloproteïnase en zuurmantelhomeostase
Natuurlijke veroudering en uv-stralen veroorzaken ontstekingen waarbij overmatige matrixinen (MMP’s) vrijkomen, een enzym dat de structurele componenten van de huid afbreekt, wat resulteert in het ontstaan en aanhouden van een getextureerde, slappe huid. Decalt remt Matrixins – verstevigt, maakt de huid voller en geeft een nieuwe structuur. Dubbel verbeterd in combinatie met Hyaluid. Een verzwakte huidbarrière verergert de penetratie van bacteriën en uitdroging, wat resulteert in congestie en ruwheid. Decalt veroorzaakt verzuring (pH-normalisatie) om de optimale antimicrobiële activiteit te herwinnen en de productie van ceramiden, vetzuren en cholesterol te stimuleren, waardoor de vorming van comedonen wordt verminderd en de barrièrefunctie en -vorm wordt hersteld, wat resulteert in een zijdezacht, reflecterend huidoppervlak.