Laneige Lip Sleeping Mask - Grapefruit - € 5,- | JouwVeilingen.nl
  • Laneige Lip Sleeping Mask - Grapefruit
  • Laneige Lip Sleeping Mask - Grapefruit
€ 5,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
4 biedingen - 1x bekeken

Een lipmasker die tijdens het slapen je lippen omtovert in zachte zwoelere lippen.

LANEIGE Lip Sleeping Mask EX Grapefruit (20gr)

LANEIGE

In Azië is het merk Laneige erg bekend en geliefd om de hoogwaardige ingrediënten en gepatenteerde technologieën. Dit merk wordt meestal genoemd naast de merken als Shisheido. Elke lijn heeft zo haar bestsellers, waaronder dit slaapmasker. DIt is ee MUST-HAVE voor elke beauty die zwoele, soepele vollere lippen wil hebben.

Waarom de LANEIGE Lip Sleeping Mask EX Grapefruit?

Hoe vaak doe je niet je hele make-up, maar denk je dat je je lippen onderweg wel doet, maar komt dit er niet meer van. Je lippen krijgen vaak niks op de hele dag, of door drinken en eten is alle lipbalsem die je op hebt gedaan al 'opgegeten'. Het mooie hieraan is dat de magic tijdens je slaap gebeurt. Het is echt een verwennerij voor je lippen.

Deze Laneige Lip Sleeping Mask vernieuwd de huidcellen van de lippen. Schrale lippen die vooral tijdens de koude maanden veel voorkomen, hebben dit echt nodig. Het geeft de elasticiteit, volume en vochtigheid terug die je ooit hebt gehad. Het ruikt ook nog eens erg lekker naar citrusvruchten.

Je kunt deze balsem masker overdag ook gebruiken mocht je last hebben van droge lippen. Het is ook te gebruiken onder je lippenstift of lipgloss om het toch de nodige voeding te geven.

Het is geschikt voor alle huidtypen