SKIN1004 Madagascar Centell Gezicht Serum - € 9,- | JouwVeilingen.nl

SKIN1004 Madagascar Centell Gezicht Serum

  • SKIN1004 Madagascar Centell Gezicht Serum
  • SKIN1004 Madagascar Centell Gezicht Serum
€ 9,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
8 biedingen - 1x bekeken

Het allroundproduct met 100% Centella Asiatica-extract!

De Madagascar Centella Ampoule SKIN1004 is een absolute alleskunner voor uw huidverzorgingsroutine: het helpt de huid te kalmeren, strakker te maken, te verjongen en in balans te brengen. Om dit te doen bevat het huidverzorgingsconcentraat slechts één actief ingrediënt: centella asiatica-extract uit Madagaskar.

Centella Asiatica, ook bekend als tijgergras, voorziet de huid van intens vocht en reguleert de talgproductie, waardoor droge plekken, acne en huidirritatie worden verminderd. Het voorkomt ook de eerste tekenen van huidveroudering. De hoge concentratie aan pure extracten zorgt voor een diepe hydratatie, waardoor de huid de hele dag soepel en zacht blijft. Beschadigde huid wordt hersteld en de huidbarrière wordt versterkt.

Het serum heeft een waterige textuur, trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter. Door de milde, hypoallergene formulering is het concentraat geschikt voor alle huidtypes.

Aanbeveling voor gebruik:

Na het reinigen en tonifiëren een kleine hoeveelheid van het product op het gezicht aanbrengen en zachtjes inkloppen. Voor een aangenaam verkoelend effect kunt u de ampul in de koelkast bewaren.