Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch - € 16,- | JouwVeilingen.nl

Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch

  • Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch
  • Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch
  • Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch
  • Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch
  • Draadloze controller Geschikt voor Nintendo Switch
€ 16,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
13 biedingen - 6x bekeken

Voeg uw bestelling samen met onze andere veilingen waar deze tekst bij staat om verzendkosten te besparen.

* Als u direct afrekent na het winnen van de veiling, Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag al verzonden.


Draadloze Controller Geschikt voor Nintendo Switch / Lite / Oled - Oplaadbaar - Draadloos - Pastel Kleuren

Voor wie net een setje Nintendo Switch Joy-Con controllers tekort komt en toch het spaarvarken wilt besparen van de eeuwige scherven is hier aan het juiste adres.

Deze pastelkleurige Joy-Cons zijn de ideale vervangers voor je Nintendo Switch Joy-Con Controllers wanneer je naar een goedkoper alternatief op zoek bent. Daarbij komt ook nog eens dat deze qua vorm sprekend lijken op die van de originele Joy-Con controllers, ze dezelfde werking en dezelfde oplaadmogelijkheden hebben. Dus geen gedoe met extra bekabeling of rare connectie procedure. Gewoon simpel .

De Nieuwe Wireless Joy-Con Controllers zijn uiterst geschikt voor gezinnen en vrijetijdgamers. De controllers hebben een robuuste afwerking, zijn compatible met veruit de meeste games en zijn zonder poespas aan te sluiten op jouw Nintendo Switch console. De controllers hoef je slechts 1x in de Nintendo Switch te plaatsen en volledig op te laden zodat de controllers voor altijd draadloos kunnen verbinden.

COMPATIBILITEIT

Deze joy-con controller zijn speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch, met name voor recreatief gebruik. Hiermee bedoelen wij dat de controller geschikt is voor kinderen en gezinnen of vrijetijd gamers die graag een potje Mario Kart, Super Smash Bros Ultimate of Minecraft spelen. Pro gamers zijn beter af met de originele Joy-Con controller om elke nanoseconde lag te minimaliseren.

De Nieuwe Wireless Joy-Con controllers werken draadloos op jouw Nintendo Switch console en worden ook opgeladen zoals de originele Joy-Con controllers worden opgeladen: of via jouw Nintendo Switch console of via een externe Joy-Con oplaadstation.

Let op: voor een optimale verbinding raden wij aan bij een eerste keer gebruik de Nieuwe Wireless Joy-Con controllers in jouw Nintendo Switch console te plaatsen, deze een half uur op te laten laden en dan pas te gebruiken .

De Nieuwe Wireless Joy-Con controllers hebben een ingebouwde trilmotor zodat je bijna het zelfde effect van trillende controllers voelt als bij de originele Joy-Con controllers, bijvoorbeeld wanneer je geraakt wordt door een shell in een gevecht op de Mario Kartbaan. Daarnaast bevat de Nieuwe Wireless Joy-Con controller ook bewegingssensoren zodat je met de controllers kan sturen, dansen of sporten.