TW-350 Wireless Microphones with Receiver - € 25,- | JouwVeilingen.nl

TW-350 Wireless Microphones with Receiver

  • TW-350 Wireless Microphones with Receiver
€ 25,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
25 biedingen - 2x bekeken

  • Uitstekende geluidsweergave: deze draadloze microfoon levert uitzonderlijk geluid met minimale ruis en vervorming, dankzij het cardioïde opnamepatroon dat de hoofdgeluidsbron isoleert en achtergrondgeluiden vermindert. Het dynamische ontwerp wordt versterkt door het cardioïde opnamepatroon, wat resulteert in duidelijkere en nauwkeurigere opnames.
  • DRAADLOOS VRIJHEIDSBEREIK - Met een bereik van 60 meter (zichtlijn) kunt u met onze ontvanger vrij bewegen tijdens optredens met de draadloze microfoon, waardoor hij perfect is voor binnen- en buitenevenementen zoals familiekaraoke, missen, bruiloften, vergaderingen of conferenties. Geniet van onbeperkte prestaties en presentatie met dit systeem.
  • EENVOUDIG TE BEDIENEN Sluit de ontvanger gewoon aan op uw geluidsbron, plaats 2 AA-batterijen (niet meegeleverd) in elke microfoon, zet de ontvanger en microfoons aan en ze worden automatisch gesynchroniseerd.
  • STABIEL SIGNAAL - Ons systeem is ontworpen voor moeiteloze bediening: zet het gewoon aan en de ontvanger synchroniseert automatisch met de zenderfrequentie. Met 5 instelbare kanalen kun je radio-interferentie elimineren en tot 5 games tegelijk spelen. Geniet van het gemak van naadloze frequentiesynchronisatie en hoogwaardige audiostreaming tijdens uw evenementen of optredens.
  • Handig in gebruik: deze draadloze microfoon is gebouwd met metalen spuitverf en ABS-kunststof constructie, waardoor hij licht en duurzaam is. Dankzij de oplaadbare batterij kan hij tot 5-6 uur ononderbroken gebruik bieden met slechts 2-3 uur opladen. Het karaoke-microfoondisplay houdt u op de hoogte van het batterijniveau en de realtime signaalsterkte, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.