LED Groeilamp paneel op voet **Professioneel** - € 16,- | JouwVeilingen.nl
  • LED Groeilamp paneel op voet **Professioneel**
  • LED Groeilamp paneel op voet **Professioneel**
  • LED Groeilamp paneel op voet **Professioneel**
€ 16,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
16 biedingen - 1x bekeken

LED Groeilamp paneel op voet **Professioneel** 


Productbeschrijving

De LED groeilamp op voet heeft een natuurlijk zonachtig spectrum met toegevoegd rood en IR, perfect voor het starten van zaden, zaailingen, groenten en bloemen. Het bevordert de plantengroei snel en efficiënt, waardoor planten gezonder en krachtiger worden met overvloedige opbrengsten.
De groeilamp is te gebruiken om allerlei soorten planten binnenshuis te kweken, denk bijvoorbeeld aan vetplanten, sla, tomaten, kruiden, bloemen en fruit enz.

De LED groeilamp op voet is ontworpen om energiezuinig te zijn, verbruikt slechts 25 W en levert hetzelfde vermogen als een traditionele 200 watt HPS/MH-lamp. Dit betekent dat u veel kunt besparen op uw elektriciteitsrekening terwijl u uw planten toch het licht geeft dat ze nodig hebben om te gedijen.

De groeilamp heeft een 60° reflectorbeker die gelijkmatig licht produceert en de efficiëntie met maximaal 40% verhoogt. Het aluminium materiaal zorgt voor een snelle warmteafvoer, zonder dat een ventilator nodig is, waardoor het stil en duurzaam is. Tevens is de groeilamp compact en lichtgewicht, waardoor het eenvoudig te installeren en verplaatsen is.
TIP: Bevestig eerst het paneel aan de stang, daarná de voet

Het kan namelijk op drie manieren worden geïnstalleerd: staand, hangend of gemonteerd op een plank, waardoor het moeiteloos kan worden toegepast in verschillende kweekruimtes zoals tuinen, kassen, keukens, kelders, garages, kantoren en eetkamers. Het kan uw planten door de hele groeifase begeleiden, van zaailingen tot oogst.


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.