Philips Fidelio B97 7.1.2 Dolby Atmos Soundbar - € 409,- | JouwVeilingen.nl

Philips Fidelio B97 7.1.2 Dolby Atmos Soundbar

  • Philips Fidelio B97 7.1.2 Dolby Atmos Soundbar
€ 409,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
406 biedingen - 1x bekeken

Ga helemaal op in de film. Voel de emotie. De Philips Fidelio Soundbar 7.1.2 met Draadloze Subwoofer met afneembare satellietluidsprekers en Dolby Atmos omring je met ongelooflijk gedetailleerd, realistisch geluid. Diepe bas voegt nog meer impact toe aan effecten en muziek.

Meeslepend en moeiteloos. Van filmavond tot muziek

Met een Philips Fidelio SoundBar komt er niets tussen jou en het moment. Of het nu gaat om de afneembare achterluidsprekers, die in een paar seconden kunnen worden toegevoegd of verwijderd tijdens de filmavond. Het naadloos schakelen tussen al je favoriete bronnen. Of het discrete design waardoor de SoundBar overal kan worden geplaatst. Het is een kwestie van uit de doos halen, de stekker in het stopcontact steken en ontspannen maar.

Philips Fidelio. Ervaar het drama

Deze soundBar zorgt voor een onvergetelijk meespelende ervaring. Met 7.1.2 kanalen wordt elke kamer gevuld met rijke, diepe soundtracks, overdonderende effecten en sprankelende dialogen. De draadloze subwoofer geeft elke explosie en elke beat meer impact.

Afneembare satellietluidspreker. Surround Sound wanneer je wilt

Wil je volledig opgaan in jouw filmavond? Verwijder snel en eenvoudig de afneembare luidsprekers aan de uiteinden van de soundBar en plaats ze achter je om een echte Surround Sound-installatie te creëren. Het speciale centrale kanaal zorgt ervoor dat je elk woord hoort, van kaskrakers tot podcasts.

Dolby Atmos en Dolby Surround. Verhoog de spanning

Geniet van de volledige Dolby Atmos-ervaring met de omhoog gerichte luidsprekers van deze SoundBar. Jouw favoriete films en programma's klinken adembenemend realistisch wanneer het geluid van boven en rondom je lijkt te komen. Als je naar content zonder Atmos kijkt, schakelt de SoundBar over naar Dolby Surround.

Verbeterd voor IMAX. Meespelende audio waar jouw hart sneller van gaan kloppen

Deze krachtige soundbar is gecertificeerd als Verbeterd voor IMAX, wat betekent dat deze een audio-ervaring kan leveren die je echt naar een andere wereld voert. De subwoofer van 240 W ziet er losstaand geweldig uit en de soundbar zelf is onopvallend, zodat je deze eenvoudig kunt plaatsen.

Play-Fi. Hoogwaardige Multiroom-audio

Dankzij de DTS Play-Fi-compatibiliteit is deze hoogwaardige Fidelio SoundBar een krachtig onderdeel in een audio-opstelling in meerdere kamers. Je kunt eenvoudig Play-Fi-compatibele luidsprekers synchroniseren en groepen maken. Je kunt afspeellijsten naar elke kamer streamen in hoogwaardige audio zonder een beat te hoeven missen.