Android Autoradio / multimediasysteem - € 16,- | JouwVeilingen.nl

Android Autoradio / multimediasysteem

  • Android Autoradio / multimediasysteem
  • Android Autoradio / multimediasysteem
  • Android Autoradio / multimediasysteem
  • Android Autoradio / multimediasysteem
  • Android Autoradio / multimediasysteem
  • Android Autoradio / multimediasysteem
€ 16,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
Nieuw
16 biedingen - 5x bekeken

Universele 2 DIN autoradio met een Full Touchscreen 7INCH scherm met onder andere navigatie en bluetooth. Deze Universele 2 DIN navigatie systeem is voorzien van de meest recente Android besturingssysteem. Dankzij het Android besturingssysteem en de ingebouwde wifi ontvanger is het mogelijk om via de Playstore je favoriete apps te installeren. Denk daarbij aan, Spotify, Flitsmeister, Youtube en nog veel meer. Deze moderne autoradio is uitermate geschikt als uitbreiding van je interieur en bevorderd tevens uw rijgemak en rijveiligheid. De Bluetooth van de 2 Din autoradio is te koppelen met zowel een IPhone als een Android telefoon.


BOL.COM PRIJS €129,99!!


Dankzij de universele pasvorm is deze radio geschikt voor vrijwel alle auto’s met een dubbel din formaat dashboard. De autoradio werkt op het Android besturingssysteem waardoor de radio onbeperkt functionaliteiten biedt. Waaronder het downloaden van applicaties als Spotify, Google Maps, Netflix, YouTube en vele anderen. Deze autoradio beschikt tevens over een ingebouwde wifi-ontvanger waardoor u de radio kunt verbinden met het internet van bijvoorbeeld een mobiele-hotspot. Hierdoor kunt u navigeren met Google maps.

Navigatiekaarten
Via de Playstore app is het mogelijk om gratis een navigatiesoftware te downloaden, het voordeel hiervan is dat je altijd bent voorzien van de meeste recente kaarten. Voor een update hoef je dan ook niet meer te betalen. Wij hebben goede ervaring met Offline kaarten deze werkt offline waardoor je dus zonder een internet verbinding kan blijven navigeren. Ook kan je kiezen voor Google Maps, dan is een WIFI verbinding wel vereist.

Aansluiten
Deze universele 2 Din autoradio is gemakkelijk aan te sluiten. Het is een kwestie van plug & play en de radio vastzetten. De radio ondersteund ook de aansluitingen voor een achteruitrij camera. De bijgeleverde ISO kabels zijn alleen nodig indien jouw auto niet is voorzien van standaard ISO kabels.

Deze dubbel din autoradio met navigatie heeft geen CD speler waardoor het apparaat extra slank is gemaakt. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je meer ruimte over houdt voor het veilig inbouwen van de radio en kabels.