Devolo GigaGate - Multiroom Wifi Systeem - € 37,- | JouwVeilingen.nl

Devolo GigaGate - Multiroom Wifi Systeem

  • Devolo GigaGate - Multiroom Wifi Systeem
  • Devolo GigaGate - Multiroom Wifi Systeem
  • Devolo GigaGate - Multiroom Wifi Systeem
€ 37,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
B-Grade
4 biedingen - 1x bekeken

Wanneer laptop, smart-tv en gameconsole gelijktijdig worden gebruikt, dan moet het thuisnetwerk topprestaties leveren. Met de devolo GigaGate is er nu eindelijk een WiFi Bridge, welke een stressvrije multimedia-ervaring garandeert bij een constant hoge overdrachtsnelheid.

De devolo GigaGate brengt de snelheid van je internet precies daar waar je deze wilt gebruiken. Met een enorme overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbit/s realiseert de WiFi Bridge een nauwkeurige WiFi-verbinding, welke je internet met constante hoge snelheid naar uw apparaten brengt.

De beste WiFi-ontvangst – altijd daar, waar je het wilt!
Wanneer de eigen woonkamer steeds meer een multimediahoek wordt, nemen ook de eisen ten aanzien van het thuisnetwerk toe. Voor het storingsvrije streamen, surfen en online gamen, is het WiFi-signaal vaak niet voldoende. Ook de router staat in de meeste huishoudens op een ongunstige plek, zodat een directe verbinding met alle apparaten slechts zelden realiseerbaar is. Daarom is het tijd voor een technische innovatie: de devolo GigaGate met 4x4 Quantenna technologie. Veeleisende gebruikers verkrijgen zo de ideale oplossing voor het gelijktijdige gebruik van gameconsole, smart-tv, pc en mobiele apparaten maar ook van NAS, cloud, server en nog veel meer. Met haar elegante design past de WiFi Bridge ook optisch perfect in uw huis.