Flash Drive USB OTG - USB-stick - 512 GB - Roze - € 16,- | JouwVeilingen.nl

Flash Drive USB OTG - USB-stick - 512 GB - Roze

  • Flash Drive USB OTG - USB-stick - 512 GB - Roze
  • Flash Drive USB OTG - USB-stick - 512 GB - Roze
€ 16,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 5,95
A-Grade
13 biedingen - 2x bekeken

Flash Drive USB OTG - USB-stick - 512 GB - Roze


Productbeschrijving: 

  • 【4-in-1 USB-stick – vergemakkelijkt de bestandsoverdracht 】 iOS-aansluiting, Android-aansluiting, type C, USB 3.0 en kan worden gebruikt voor telefoon, iOS-apparaten, Android/pc. ZARMST USB-geheugenstick ondersteunt belangrijke video- en muziekformaten, maakt het afspelen van films en het luisteren naar muziek rechtstreeks vanaf de 512 GB USB-flash-drive. Ondersteunt ook de uitwisseling van gegevens tussen pc en mobiele telefoon voor telefoon-geheugenstick.
  • Wachtwoordbeveiliging, beveiliging voor gegevensopslag: het wachtwoord en de touch-ID kunnen bestandsinformatie in de app versleutelen om je privébestanden te beschermen, je kunt kiezen of je de hele USB-flashdrive wilt versleutelen, of je kunt kiezen of je een bepaald bestand wilt versleutelen. Maak je geen zorgen dat anderen je bestanden stelen.
  • High-speed en one-click-back-up: USB 3.0-sticks beleef tot 80 MB/s lees- en 40 MB/s schrijfsnelheid, en foto's, video's en documenten kunnen met één klik op de USB-geheugenstick worden beveiligd. Geef snel opslagruimte op je apparaat vrij, bespaar tijd. Zachte USB-stick lightning, zo eenvoudig is het om meer opslagruimte te creëren.
  • 【Video direct bekijken en delen in sociale media】Plug-and-play, je kunt de film direct op de USB-stick voor je telefoon bekijken. Je kunt je foto's ook rechtstreeks van je USB C-stick delen op sociale media als je tijdens je reis mooie foto's maakt. Dit is een zeer compatibel USB-geheugen, de ZARMST 512 GB USB-stick is het beste cadeau voor vrienden en familie.
  • Multi-poort en ondersteunt meer apparaten: om USB-flashdrives onder iOS te gebruiken, moet je de "LUV Share"-app downloaden; Android hoeft geen app te downloaden, maar alleen de OTG-functie te activeren. Houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor de Pad-type-C/USB-C-interface. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, wij zullen binnen 24 uur antwoorden.


Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.