HUAWEI Band 7 Watch - € 20,- | JouwVeilingen.nl
  • HUAWEI Band 7 Watch
  • HUAWEI Band 7 Watch
€ 20,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
17 biedingen - 8x bekeken

De HUAWEI Band 7 is voorzien van een prachtig, superdun 1,4-inch AMOLED-scherm en een batterijduur van maximaal 2 weken. HUAWEI TruSeen™ gezondheidsmonitoring, TruSport™ fitnesstracker, TruRelax™ stresstest, TruSleep™ slaapmonitoring en 96 sport-modi helpen je gezond en fit te blijven.

Oneindig veel power in een ultradun ontwerp

Het verbluffend mooie AMOLED-display lijkt te zweven op de uiterst ademende band, die gemakkelijk om de pols te wikkelen is. De content op het scherm wordt omsloten door supersmalle randen en vestigt de aandacht op de diensten en functies die je graag gebruikt.

Laat je van je beste kant zien

Met ruim 4.000 prachtige wijzerplaten om uit te kiezen en het Always On Display (AOD) dat belangrijk informatie weergeeft wanneer het display op stand by staat, zodat je alles in één glimp kunt bekijken

Verander een foto waar je dierbare herinneringen aan hebt in een onvergetelijke wijzerplaat, via de HUAWEI Health-app, zodat je een geliefd huisdier, mooie herinnering of iconische afbeelding altijd bij je draagt.

Automatische SpO2-monitoring

De HUAWEI Band 7 ondersteunt automatische SpO2-1 en hartslagmonitoring, mogelijk gemaakt door HUAWEI TruSeen™ 4.0-hardware en een slim energiebesparend algoritme. Daarnaast gaat hij automatisch trillen om je te waarschuwen wanneer je zuurstofsaturatie of hartslag de gezonde waarden overschrijden.

Meer manieren om van de bank te komen

96 verfrissende sportmodi met de activiteiten die jij het leukst vindt, en meer, van hardlopen tot fietsen*, zwemmen en... yoga Het HUAWEI TruSport™ fitnesssysteem houdt belangrijke workoutmetingen bij, zoals running ability index, VO2Max, hersteltijd en trainingseffect, met op data gebaseerde tips en leuke TriRing check-in-taken6. Zo kun je helemaal opgaan in het sporten!

Batterijduur van 2 weken

De batterij is krachtig genoeg voor zakenreizen en vakanties. Bij normaal gebruik gaat hij tot twee weken mee, en bij zwaar gebruik gaat hij tot tien dagen mee. De exclusieve snellaadoptie van Huawei geeft je de boost die je nodig hebt wanneer je weinig tijd hebt. Na vijf minuten opladen gaat de batterij weer twee dagen mee!