iRobot® Scooba® 450 **Sealed** - € 80,- | JouwVeilingen.nl
  • iRobot® Scooba® 450  **Sealed**
  • iRobot® Scooba® 450  **Sealed**
  • iRobot® Scooba® 450  **Sealed**
€ --
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
0 biedingen - 4x bekeken

iRobot® Scooba® 450  

Helemaal nieuw en geseald in dubbele doos!


Omschrijving

Hoe gemakkelijk wil je het op het gebied van dweilen hebben? Wanneer je antwoord 'superdupergemakkelijk' (of iets in de trant) was, lees dan vooral even verder! De iRobot Scooba 450 heeft namelijk nogal wat te bieden. Niet dat hij 100 verschillende schoonmaakmodussen heeft waarbij hij ieder vlekje apart te lijf gaat. Nee hoor, hij dweilt gewoon vreselijk goed. Het enige wat jij hoeft te doen, is het reservoir vullen met water, een keuze maken tussen een kort (20 minuten) of lang (40 minuten) programma en hij doet zijn ding.

Zijn ding is natuurlijk gewoon heel goed dweilen. Hoe hij dit doet? In drie stappen om precies te zijn. Tijdens de eerste stap, het vegen en inweken, bereidt de iRobot Scooba 450 de vloer voor door los vuil en stof op te vegen en een dun laagje water op de vloer te plaatsen. Bij de tweede stap schrobt en zuigt hij tot je vloer weer helemaal glimt. En bij de derde dweilt hij en zorgt hij ervoor dat de vloer schoon en droog achterblijft.

Uiteraard is de iRobot Scooba 450 voorzien van een aantal handige sensoren en bumpers zoals we dat gewend zijn van iRobot zodat hij enkel komt waar hij mag komen en niets beschadigd.