Philips DS7700 Fidelio - Docking speaker twv €199 - € 27,- | JouwVeilingen.nl

Philips DS7700 Fidelio - Docking speaker twv €199

  • Philips DS7700 Fidelio - Docking speaker twv €199
  • Philips DS7700 Fidelio - Docking speaker twv €199
  • Philips DS7700 Fidelio - Docking speaker twv €199
€ 27,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
B-Grade
24 biedingen - 4x bekeken

Philips DS7700 Fidelio  - Docking speaker twv €199,-


Productbeschrijving

Ondanks het compacte en draagbare formaat is deze DS7700 Fidelio docking speaker geen kleine jongen wanneer het om prestaties gaat. Dit reisgrage apparaat speelt de muziek op je iPod, iPhone of iPad verrassend krachtig af, waar je ook gaat of staat. Ben je bezeten van muziek? Deze Philips Fidelio docking speaker is ontworpen voor onderweg.

Overweldigend geluid

Met Dynamic Bass Boost kun je optimaal van je muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als je dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kun je van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer je het volume lager zet.

Superieure geluidseffecten voor games via Bluetooth

De gamebelevenis is niet compleet zonder superieur geluid. Nu worden games op de iPad, iPhone of iPod Touch nog leuker dankzij de Fidelio docking speaker die geluid power geeft. Hoor al het geluid luid en duidelijk en til de gamebelevenis naar nieuwe hoogten. Bovendien kun je dit heel gemakkelijk doen via Bluetooth. Maak gewoon een draadloze Bluetooth-verbinding tussen het apparaat en de docking speaker voor optimaal speelplezier.

Kenmerken:


  • Dynamic Bass Boost
  • Superieure geluidseffecten voor games

Tip: Voeg uw bestelling samen met een van de andere veilingen (waar deze tekst bij staat) van VJ Trading om op kosten te besparen.