Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren - € 7,- | JouwVeilingen.nl

Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren

  • Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren
  • Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren
  • Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren
  • Smart Fitness Spierstimulator Buikspieren
€ 7,-
Afgelopen Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,95
A-Grade
4 biedingen - 7x bekeken

De Smart Fitness EMS spiertrainer kan worden gebruikt voor de buik-, arm-, been- en bilspieren. Dit product zorgt voor het stimuleert uw spieren snel en makkelijk, waarbij u zelf geen moeite hoeft te doen. Het apparaat bevat klevende gelpads waarop elektroden aangesloten zitten. Deze geven veilige, kleine impulsen af die natuurlijke spiersamentrekkingen op wekken en die zich steeds herhalen zoals bij een normale training. Hierdoor verbrandt vet en versterken de spieren snel en efficiënt!

Sneller resultaat zonder moeite!

De elektrische spiertrainer maakt uw lichaamsvormen strakker en zorgt voor een optimale training van de spieren. U hoeft niet meer uren aan de sportschool te besteden. De buikspiertrainer is makkelijk te gebruiken tijdens dagelijkse bezigheden. U kunt hem zelfs onzichtbaar onder uw shirt dragen. Met slechts 10-15 minuten per dag zult u al resultaat zien.

De Smart fitness MuscleTrainer

✔ Bewezen resultaat door fysiotherapeuten

✔ Snel en makkelijk uw afvallen

✔ Kan tijdens dagelijkse bezigheden gebruikt worden

✔ Geschikt voor verschillende lichaamsdelen

✔ Zonder moeite vet verbranden

✔ Gelpads zijn vervangbaar

✔ Prettige manier om af te vallen/gespierder te worden

✔ Ook gebruikt door topsporters

Zelf uw voorkeursprogramma instellen

De elektrische spiertrainer bevat 6 verschillende trainingsprogramma’s en 9 verschillende intensiteiten, waarmee u uw gewenste programma kunt instellen. Het apparaat heeft een trainingsduur van 20 minuten, waarna het zichzelf automatisch uitschakelt. U kunt zelf de gebruikshoeveelheid bepalen en aanvoelen wat u het prettigst vindt.

Vervangbare gelpads

De gelpads op het apparaat zijn vervangbaar. Afhankelijk van uw huidtype verschilt het hoe lang de gelpads meegaan. De gelpads zijn apart leverbaar en kunt u dus nabestellen en vervangen. Zo kunt u de elektrische spiertrainer altijd blijven gebruiken.

EMS Technologie

Ems (elektrische spierstimulatie) is een techniek die elektrische signalen gebruikt om spieren direct te stimuleren en uit te oefenen. De Smart fitness EMS Trainer is comfortabel, past netjes op de contouren van de huid, gebruikt de Screen-printed Electrodes en geleidende gelpad om effectieve pulsen te verdelen.