Jork Mollenverjager Op Zonne Energie - € 1,- | JouwVeilingen.nl
  • Jork Mollenverjager Op Zonne Energie
  • Jork Mollenverjager Op Zonne Energie
€ 1,-
Plaats bod Veilingkosten: € 3,99 - Verzendkosten: NL € 7,75
Nieuw
1 biedingen - 1x bekeken

Jork Mollenverjager Op Zonne Energie (solar). Nieuw in de originele verpakking ! Werkt ook tegen muizen.

Productbeschrijving

Heb je veel last van mollen of muizen in je tuin? Dat is uiteraard erg vervelend, maar wij van Jork hebben hier de oplossing voor! Wij hebben slimme mollenverjagers ontworpen die middels ultrasone geluid, de mollen uit je tuin zullen houden!

Geen molshopen meer

De mollenverjager van Jork zorgt er dankzij ultrasonisch geluid voor, dat de mollen er niet aan denken om in je tuin te komen of als ze er al zijn zo snel mogelijk te verdwijnen! Dit geluid is voor mensen nauwelijks te horen, maar voor mollen is dit geen fijn geluid net zoals de bijkomende vibraties, waardoor ze weg zullen blijven uit jouw tuin!

Diervriendelijk

De mollenverjager zal de mollen en muizen geen pijn doen, want de mollen en muizen zullen verjaagt worden door geluid en niet door schokken of andere pijnlijke middelen. Zo kun je de ongewenste komst van deze dieren dus zeer diervriendelijk tegengaan!

Werkend op zonne-energie

De mollenverjagers werken op zonne-energie en zijn vrij van batterijen. Zo los je een probleem dus erg milieuvriendelijk op! Dankzij de sterke kracht van de zonnepanelen komt het ultrasone geluid goed naar voren en werken de mollenverjagers optimaal. Ook wanneer het bewolkt is of regent, zullen de mollenverjagers gewoon werken! Het zonlicht komt gewoon door de wolken heen bovenop jouw mollenverjager.

Waterdicht

De mollenverjagers zijn waterdicht en kunnen dus ook hun werk doen in een flinke stortbui. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze kapot zullen gaan in slechte weersomstandigheden. Wel wordt geadviseerd om de mollenverjagers naar binnen te plaatsen indien er voor een langdure tijd extreem weer wordt verwacht.

De voordelen van de mollenverjager van Jork:

Geen molshopen meer in je tuin

Diervriendelijk door Ultrasone geluid

Waterdicht

Geen batterijen nodig

Gekeurd en getest volgens Europese Wet- en Regelgeving!

4 stuks

Waar plaats ik de mollenverjager?

De mollenverjagers van Jork plaats je het beste achter de nieuwste molshopen. Na de installatie van het product kan het voorkomen dat er meer molshopen ontstaan dan voorheen. Dit is een logisch effect van het vluchtgedrag van de mol die zo snel mogelijk probeert om weg te komen en hierdoor meer molshopen creëert. Na 2 tot 4 weken zul je zien dat dit afneemt en de mollen vanzelf zullen verdwijnen.

Koop nu de mollenverjagers van Jork en zeg maar dag tegen mollen en muizen in je tuin!

Dit product kan worden samengevoegd met andere veilingen van Mayooos om verzendkosten te besparen.